Νούμερα ανεβείτε: Ο Λιάγκας «ξεφτιλίζει» τη Φαίη

16.10.2014
Την Τρίτη (14/10) μία μέρα μετά τη σαρωτική πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και τις 30 μονάδες διαφορά με το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στη Φαίη Σκορδά να «ξεφτιλιστεί» για να ανέβουν τα νούμερα.

Και ξεφτιλίστηκε η σύζυγος, βουτώντας το πρόσωπο στο πιάτο με τα μακαρόνια και τρώγοντας χωρίς χέρια. Τα νούμερα βέβαια δε ανέβηκαν, αλλά φαίνεται ότι στο μυαλό του Λιάγκα ο «εξευτελισμός» για την άνοδο είναι στο μυαλό του.

Και ήρθε το πρωί της Πέμπτης ο ίδιος και με άκομψο τρόπο, ψιλό-ξεφτίλισε τη σύζυγο, την οποία είπε.. μυτόγκα στον «αέρα» της εκπομπής! Μετά το βίντεο από την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη με καλεσμένο στον Στράτο τζώρτζογλου, που τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, ο Λιάγκας έκανε το ίδιο με τη Φαίη. Αλλά εξήγησε ότι δε μπορούν να πλησιάσουν πολύ κοντά, αφού και οι δύο έχουν μεγάλες μύτες!

Άλλαξε δέκα χρώματα η Φαίη, ακούγοντας το σύζυγο, αλλά και τους υπόλοιπους να σχολιάζουν τις μύτες του. Η αμηχανία της ήταν εμφανής, αλλά αυτό δεν πτόησε το Λιάγκα, ο οποίος συνέχισε: «Φαίη μου είσαι πολύ όμορφη, δεν πειράζει που η μύτη σου είναι λίγο μεγάλη».

Το πάνελ επευφημούσε τον παρουσιαστή, αλλά και το ταιριαστό ζεύγος με τις μεγάλες μύτες και ζητούσε ενθουσιασμένο να τους απαθανατίσουν σε ένα τσικ του τσικ! Η Σκορδά αν κι ένιωθε άβολα, έβγαλε φωτογραφία με τον Λιάγκα, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από ζευγάρια τηλεθεατές να φωτογραφηθούν με τις μύτες τους και η πιο ωραία φωτογραφία κερδίζει ένα τραπέζι σε ακριβό εστιατόριο των Αθηνών, δώρο από τον γαλαντόμο και «μυτόγκα» παρουσιαστή