Ελένη: Τούρλωσε την κοιλιά & «αφάνισε» την Τατιάνα

16.10.2014
Δύσκολος, πολύ δύσκολος απ’ ότι τον περίμενε αποδεικνύεται ο φετινός χειμώνας για την Τατιάνα Στεφανίδου και φευ για την παρουσιάστρια, ακόμη είναι στο... πρώτο τρίμηνο.

Τη στιγμή που οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη έχουν σχεδόν βεβαιωθεί, οι τηλεθεατές δείχνουν σαφή προτίμηση στην ενδιαφέρουσα απ’ όλες τις απόψεις «βασίλισσα» της καρδιάς τους, της μεσημεριανής ζώνης και της AGB. Και μπορεί τις προηγούμενες μέρες που δεν ήταν σιγουράκι το γλυκό μυστικό της Ελένης, τα νούμερα της εκπομπής της να μην είχαν μεταβολή, όσο περνάει ο καιρός και... φουσκώνει η κοιλίτσα, τόσο αναβαίνουν και αυτά (τα νούμερα).

Ας πούμε, την Τετάρτη (15/10) η επιλογή της Μενεγάκη να φορέσει εφαρμοστό μίνι αποδείχθηκε ευφυής, αφού το φόρεμα «κάρφωνε» τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Και ως φαίνεται αυτό μεταφράστηκε σε νούμερα κι έτσι την Τετάρτη η «Ελένη» έκλεισε με 30,5% στο γενικό σύνολο και 24,0% στα νεανικά κοινά. Νούμερα μεγάλα, αν σκεφτείς ότι πέρυσι, αλλά και μέχρι πρόσφατα, πολύ δύσκολα (έως ακατόρθωτα) τα έπιανε η Μενεγάκη, που πάλευε με το... θηρίο «Κων/νου & Ελένης»!

Όσο για την Στεφανίδου; Τι κι αν είχε καλεσμένη την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη; Τι κι αν έκαναν μαζί ένα σέξι χορευτικό και το (ταρα)κούνησαν για τα καλά; Οι τηλεθεατές δε συγκινήθηκαν κι έτσι η εκπομπή ΜΙΑ έπεσε κάτω από τη βάση. Συγκεκριμένα, στο γενικό έκλεισε με 8,5% και στα νεανικά με 9,8%!