Σοκ! Έβαλαν βόμβα στο σπίτι της Νικολούλη!

21.10.2014
Αντιμέτωπη με το θάνατο βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη, όταν σοκαρισμένη ανακάλυψε ότι είχαν βάλει βόμβα στο σπίτι της!

Η δημοσιογράφος, που με τις έρευνές της έχει μπει στο μάτι πολλών, φαίνεται ότι μπήκε στο στόχαστρο και κάποιων, οι οποίοι δε δίστασαν να τοποθετήσουν ακόμη και βόμβα στο σπίτι της! Ωστόσο, το «μήνυμα» αυτό δε λύγισε τη Νικολούλη, η οποία έχει διαγράψει από το λεξικό της τη λέξη «φόβος»!

Η ίδια σόκαρε τους πάντες, όταν πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη της στο Βήμα αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο, όταν κάποιοι θέλησαν να μπουν εμπόδιο στις έρευνες της για την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ".

«Τελευταία που πηγαίνουμε στην περιφέρεια και μιλώ με τον κόσμο όλοι με ρωτούν γιατί δε φοβάμαι. Έχω άγνοια κινδύνου; Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει. Εγώ με τον φόβο δεν ταιριάζω, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μπαίνω μέσα σε όλα. Μου έχουν τύχει πολλά αλλά δε με λύγισαν. Το πιο ακραίο ήταν αυτό όπου είχαν τοποθετήσει αυτοκίνητο με βόμβα μπροστά στο σπίτι μου» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, αφού πριν χρόνια και πάλι είχε απειληθεί άμεσα η ζωή της. Ένας άνδρας είχε τοποθετήσει το όπλο του στο πρόσωπό της, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. "Ακόμα και με όπλο μπροστά στο πρόσωπό μου απείλησαν να με σκοτώσουν", παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πάντως, οι απειλές δε στάθηκαν ικανές να την εμποδίσουν να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, όπως αυτή γνωρίζει από το ξεκίνημα της δημοσιογραφικής της σταδιοδρομίας. "Αυτό που κυριαρχεί είναι η θέληση να προχωρήσω, γιατί κάπου υπάρχει το φως. Αν με εμποδίσουν τότε πεισμώνω. Στη σκέψη ότι έχω πιει καφέ με κάποιον που μου παρουσιάζεται ως μάρτυρας και ο μάρτυρας είναι ο δολοφόνος πεισμώνω και θέλω να το αποκαλύψω", αναφέρει χαρακτηριστικά