Λιάγκας: Πήρε πίσω τις φήμες για την Μπαλατσινού!

21.10.2014
Το πρωί της Δευτέρας (20/10) στο Πρωινό σχολίασαν, όπως κάθε πρωί άλλωστε, τους πάντες και τα πάντα.

Ανάμεσα σε αυτούς και την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο Joy μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Κι ενώ ο Άρης Καβατζίκης τόνισε ότι η φίλη του είναι μόνη αυτή την περίοδο, κάτι που επιβεβαίωσε και η Σάσα Σταμάτη, ήρθε ο Γιώργος Λιάγκας για να πει το δικό του «ρεπορτάζ».

Βέβαια, το «ρεπορτάζ» του δημοσιογράφου Λιάγκα, όπως έχουμε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές, είναι τα... sms στο κινητό του. Έτσι, και τη Δευτέρα την ώρα που συζητούσαν για τα προσωπικά της Μπαλατσινού, τού ήρθε μήνυμα στο κινητό όπου έλεγε ότι εκείνη από τις αρχές Σεπτεμβρίου είναι στη φάση φλερτ!

Άλλα άνθρακας το χρυσό «ρεπορτάζ» του Λιάγκα και την πανηγυρική διάψευση την έκανε ο ίδιος το επόμενο κιόλας πρωί. Την Τρίτη (21/10) έπαιξαν στην εκπομπή δηλώσεις της Μπαλατσινού για την προσωπική της ζωή, όπου εκείνη αρκέστηκε να σχολιάσει: "Όλα καλά παιδιά, βλέπω πολλές παραστάσεις, πάω σινεμά. Σας εύχομαι καλή σεζόν."

Τότε, το λόγο πήρε ο παρουσιαστής ο οποίος εξήγησε/απολογήθηκε ότι

βιάστηκε να ανακοινώσει μια πληροφορία που του ήρθε σε μήνυμα, διότι αργότερα έκανε το ρεπορτάζ του (χωρίς sms φανταζόμαστε) και έμαθε ότι τίποτα από αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν.

"Πέρα από την πλάκα. Επειδή χθες διαβάσαμε μήνυμα που μας ήρθε και το είπαμε, εγώ ρώτησα και έμαθα και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν κάποιος την φλέρταρε, την κέρασε ένα ποτό, δεν σημαίνει και κάτι» είπε, παίρνοντας τα όλα πίσω.