Τα Καρντάσιανς: Τη λες και μουδιασμένη την πρεμιέρα

22.10.2014
Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Τρίτης (21/10) Τα Καρντάσιανς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας.

Και φέτος μάλιστα θα είναι φρέσκα και... σπαρταριστά στο τηλεοπτικό μας πιάτο. Έτσι, η παρέα φρόντισε να κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο έκπληξη, το Νίκο Βέρτη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Εξάλλου, ο αγαπημένος τραγουδιστής, σπάνια δίνει συνεντεύξεις και πολύ πιο σπάνια κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αλλά είπε να κάνει μια εξαίρεση για τα... Καρντάσιανς του κι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό τους σπίτι, τραγουδώντας και ζωντανά, παρακαλώ. Και ιδού τώρα το ερώτημα που «καίει»: πώς τα πήγαν σε νούμερα; Τρελάθηκε το κοινό με την σπάνια εμφάνιση Βέρτη;

Στο γενικό σύνολο, η παρέα του Αρναούτογλου τερμάτισε πρώτη με 17,8%, αφήνοντας δεύτερη τη νιοστή επανάληψη του Παραπέντε με 16,5% και τρίτη την Σοφία Παπαϊώαννου και τις 360Ο με 16%. Ωστόσο, στα νεανικά κοινά, Τα Καρντάσιανς δεν ανοίγουν... σαμπάνιες, αφού τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, παρακαλώ, με 15,8%. Αντίθετα, στην πρώτη θέση βρέθηκε το σήριαλ του Mega με 20,9%!