Η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη!

22.10.2014
Δεύτερη εβδομάδα μετά τη (σαρωτική) πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και στην πρωινή ζώνη έχουμε την πρώτη (μεγάλη) ανατροπή!

Το Mega με ΜΙΑ για ένα ολόκληρο μισάωρο πέρασε δεύτερο στα νεανικά κοινά! Αλλά αν είσαι φαν του ζεύγους των ΣκορδαΛιαγκέων, μη χαίρεσαι και την πρωτιά «καπάρωσε» άλλος. Ή μάλλον... άλλη και συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Happy day φέτος ξεκίνησε ιδανικά και στα δυναμικά κοινά βρίσκεται σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις. Και πριν «σκάσει» μύτη ο Σεφερλής στο κοινό μισάωρο που είχε με το Πρωινο του ΑΝΤ1 έπαιρνε άνετα την πρωτιά. Με την είσοδο του Mega με ΜΙΑ πέρασε στη δεύτερη θέση, αλλά να που την Τρίτη (21/10) έκανε την ανατροπή και το Happy day αναδείχτηκε πρώτο με 22%. Την ώρα που ο Σεφερλής έκανε 19% και το ζεύγος του ΑΝΤ1 «βολόδερνε» στο 11,9%.

Κατά τα άλλα, ο Σεφερλής και πάλι βγήκε πρώτος κάνοντας στο γενικό σύνολο 31% και στα νεανικά 32,3%. Σκορδά και Λιάγκας στο σύνολο έκαναν 27,5% και στα νεανικά 20%. Κάτι που δείχνει ότι η διαφορά πάει να παγιωθεί. Ίδωμεν.