Το δράμα της Σπυροπούλου

22.10.2014
Ένα δράμα ζει τον τελευταίο καιρό η Κων/να Σπυροπουλου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια. Τα νούμερα της εκπομπής της δε λένε να σηκωθούν και η Κατερίνα Καραβάτου έχει «ισοπεδώσει» την πρώην συνεργάτιδα της.

Και σα να μην έφτανε στην εκπομπάρχισσα που η AGB τής έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη, ήρθε η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη και μεγάλωσε το δράμα της μικρής ξανθιάς του Alpha!

Ναι, όσο κι αν δεν την πιστεύεις, η Σπυροπούλου δεν είναι καλά και η αποχώρηση της αρχισυντάκτριας της τής στοίχισε τα μάλα. Και ιδού τι δήλωσε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες: «Υπήρξε και αυτό το απρόοπτο που καλούμαι να το αντιμετωπίσω και αυτό! Ξέρετε πόσο σημαντική κολώνα είναι η αρχισυντάκτρια σε μια εκπομπή και πόσο μου έχει στοιχίσει και αυτό το πράγμα με αποτέλεσμα να δουλεύω πολύ περισσότερο και εγώ. Είναι κάτι που δεν με χαροποίησε σε καμία περίπτωση. Εγώ είμαι εργαζόμενη, δεν είμαι η διοίκηση του σταθμού…»

Η Σπυροπούλου μίλησε και για τα νούμερα, αλλά εδώ δε μοιάζει να ζει δράμα, αφού οι χαμηλές πτήσεις, δεν την πτοούν. Έτσι τουλάχιστον ήθελε να μας δείξει!

«Είμαι ένα νέο πρόσωπο! Ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν, ή όταν έκαναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από 10 χρόνια καριέρας, που έκλειναν με 10 και 12 μέσο όρο» δήλωσε χαρακτηριστικά!