Μελέτη: Έκανε πρεμιέρα & δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

23.10.2014
Συμβαίνουν και αυτά, αλλά φευ, για την Ελεονώρα Μελέτη πού να το φανταζόταν ότι θα τύχαινε στην ίδια.

Να κάνει πρεμιέρα η πολυδιαφημισμένη νέα εκπομπή της στο Epsilon και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι! Τσάμπα ο κόπος και η ψυχή που έδωσε η Μελέτη για να κάνει κοτζάμ αφιερωματική εκπομπή στην Ελεονώρα.

Τσάμπα ο κόπος για το πρώτο (και δε νομίζουμε να υπάρξει και δεύτερο) τηλεοπτικό βιογραφικό παρουσιάστριας. Και τσάμπα τα λόγια τα μεγάλα και καλά που είπαν οι φίλοι της Ελεονώρας στην εκπομπή για την Ελεονώρα. Ο κόσμος το βράδυ της Τρίτης ούτε που το πήρε πρέφα ότι η Μελέτη ξεκινάει τη νέα της τηλεοπτική καριέρα στο μικρό Epsilon.

Αποτέλεσμα; Έκανε 4,9% στο γενικό σύνολο, ενώ τα δυναμικά κοινά, αυτά που υποτίθεται ότι θα ενδιαφερθούν για το περιεχόμενο της... πρωτοποριακής της εκπομπής, μήτε που τσίμπησαν. Με το ζόρι έκανε 3,5% Καταστροφή. Ακόμη και η Μαρία Ηλιάκη κάνει μεγαλύτερα νούμερα!

Να πούμε ότι υπάρχει και δεύτερη εκπομπή αφιερωμένη στην παρουσιάστρια(!) και θα προβληθεί την Τρίτη 28 Οκτωβρίου. Ελπίζουμε το κοινό να μην επηρεαστεί από τη μέρα και πει ένα τεράστιο «ΟΧΙ» στο αφιερωματικό επεισόδιο της Ελεονώρας. Αν και πόσο πιο κάτω να πάει;