Αρναούτογλου - Σαργκάνης: Μία συνάντηση όλο αμηχανία

23.10.2014
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (22/10) ο Νίκος Σαργκάνης και η εμφάνιση του ήτο... επεισοδιακή.

Μέχρι ο καλεσμένος να πάει στην εκπομπή ο Αρναούτογλου κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό, αφού ο βετεράνος τερματοφύλακας στο παρελθόν τού είχε ακυρώσει εμφάνιση την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, με αφορμή το περιστατικό αυτό, ο Σαργκάνης αποκάλυψε ότι τούτη τη φορά η υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπή, τον παρακάλεσε να πάει κανονικά, διότι σε περίπτωση που δεν το έκανε, εκείνη θα έχανε τη δουλειά της! Η αποκάλυψη αυτή έφερε αμηχανία στον παρουσιαστή (αυτά έχουν τα ζωντανά) ο οποίος προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα.

Ωστόσο και ο Γρηγόρης λίγο αργότερα έφερε σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο του. Ήταν τη στιγμή που τον ρώτησε αν όντως έχει βαφτιστεί δύο φορές! Ο Σαργκάνης ένιωσε άβολα και ρωτούσε ξανά και ξανά πού το έμαθαν κι αν κάποιος από την οικογένεια του τούς «κάρφωσε» την ιστορία.

«Αυτό έχει βγει μέσα από το σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά ο καλεσμένος. Ο Αρναούτογλου, όμως μαζί και η Μαρία Μπεκατώρου σχεδόν ορκίστηκαν ότι το διάβασαν κάπου.

«Δε μπορεί. Μα, δεν το ξέρει κανείς αυτό. Καλά, σοβαρολογείς; Το διαβάσατε;», επέμενε έκπληκτος ο Σαργκάνης, ο οποίος στη συνέχεια ενέδωσε και αφηγήθηκε την ιστορία.