Ο καβαλάρης Λιάγκας «ψάρωσε» την AGB!

23.10.2014
Αν ήξερε ο Γιώργος ο Λιάγκας ότι το καβαλίκεμα μιας μηχανής θα ανέβαζε τα νούμερα και θα έφερνε κιόλας τη μεγάλη ανατροπή, θα το είχε κάνει νωρίτερα.

Και δε θα άφηνε να περάσει μιάμιση εβδομάδα με τα νεύρα κρόσσια να ψάχνει για τρόπους που θα χτυπήσει τον «οχτρό» Μάρκο Σεφερλή. Αν και ο Λιάγκας είναι γάτα και από την αρχή είχε καταλάβει ότι ο... «εξευτελισμός» θα έφερνε και την ανατροπή.

Μόνο που τότε τον είχε ζητήσει από τη Φαίη Σκορδά. Αλλά ο κόσμος δε συγκινήθηκε με τις «θυσίες» της συζύγου και τα νούμερα δεν έλεγαν να ανέβουν. Και ο Σεφερλής απέναντι... αλώνιζε στους πίνακες τηλεθέασης. Μέχρι που πήρε ο Λιάγκας την πρωτοβουλία.

Και το πρωί της Τετάρτης (22/10) με καλεσμένο τον Αλκι Κούρκουλο ανέβηκαν στις μηχανές, βγήκαν στους δρόμους και κουβέντιασαν. Και η πάλαι ποτέ AGB «τσίμπησε» και μετά από μιάμιση εβδομάδα το Πρωινό πέρασε μπροστά, οριακά, αλλά μπροστά με 27,5% στο γενικό. Την ώρα που ο Σεφερλής έκλεισε με 27,4%. Αλλά και στα νεανικά μειώθηκε αισθητά η διαφορά, όπου το Mega με ΜΙΑ έκλεισε με 30,2% και το Πρωινό με 26%. Οπότε καταλαβαίνεις ότι φέτος έχουμε μεγάλο ντέρμπι και με αγωνία περιμένουμε τι άλλο θα κάνει ο Λιάγκας για τα... νούμερα!