Θρίλερ με Καινούργιου: Την έβαλαν στον «πάγο»!

30.10.2014
Χαμός γίνεται με την Κατερίνα Καινούργιου και την παρουσία της στο «ΟΛΑ Παίζουν», που η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή μόνο... παιχνιδιάρικη διάθεση δεν έχουν.

Η αποχώρηση της Καινούργιου την Τρίτη (28/10) από την εκπομπή επικαλούμενη αδιαθεσία και ζαλάδες, έφερε στο φως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη νέα εκπομπή του Alpha. Μα κυρίως, αποκάλυψε την κόντρα της Καινούργιου με την υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, που όπως όλοι μαρτυρούν, αυτή είναι και η... ζαλάδα της παρουσιάστριας!

Όπως λέει το ρεπορτάζ, η Σασλόγλου είχε λεκτική κόντρα με την Καινούργιου την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, στο επεισόδιο που είχαν την Τρίτη, η υπεύθυνη της εκπομπής ζήτησε από την παρουσιάστρια να μη βγαίνει στο πρώτο μισάωρο (που έχουν και το ισχυρό lead in από την Ελένη Μενεγάκη) και να εμφανίζονται οι υπόλοιποι τρεις. Λέγεται ότι ακούστηκαν και χαρακτηρισμοί του τύπου «ατάλαντη» και «κρύα» λόγια που τάραξαν την Κατερίνα. Αλλά και τους υπόλοιπους, που ήρθαν σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, την Τετάρτη (29/10) η Καινούργιου βρέθηκε σχεδόν κανονικά στη θέση της, διότι μπορεί να ήταν στην έναρξη και να έκανε πειράγματα με τους υπόλοιπους, όμως, στο πρώτο μισάωρο ήτο άφαντη από το πλάνο! Ο Λιανός και η Μαγγίρα πήραν πάνω τους το μισάωρο αυτό, ενώ η Καμηλά και η Καινούργιου έμειναν εκτός. Αν και λέγεται ότι η Καμηλά ως ευγενική και άνθρωπος που σιχαίνεται τις ίντριγκες, επέλεξε να μην εμφανίζεται και αυτή στο πρώτο μισάωρο.

Έτσι, φαίνεται ότι την πρώτη «μάχη» την κέρδισε η Σασλογου και πέρασε το δικό της. Στην πραγματικότητα, όμως, τίποτε δεν έχει κριθεί, αφού ο Τζώνης Καλημέρης όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, ζήτησε να παγώσουν το θέμα, μέχρι να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται. Και όπως λένε οι κακές γλώσσες, εδώ θα φανεί η καλή σχέση που επικαλείται συχνά πυκνά η Καινούργιου ότι έχει με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού.