Γιατί η Ελένη στηρίζει ανοιχτά την Καινούργιου;

30.10.2014
Την ώρα που παίζει ένα τηλεοπτικό θρίλερ με την Κατερίνα Καινούργιοι και πολλά ακούγονται για το επεισόδιο που είχε με την υπεύθυνη της εκπομπής, «ΟΛΑ Παίζουν», ήρθε μία απρόσμενη συμπαράσταση για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη ψηφίζει «δαγκωτό» Καινούργιου και με μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν έγινε, έδειξε τη στήριξη της στο πρόσωπό της. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το «ΟΛΑ Παίζουν», η Ελένη, που είχε και τα γενέθλια της, κάλεσε την Κατερίνα στο πλατό της εκπομπής της.

Και τα όσα ακολούθησαν, μόνο... αυθόρμητα δεν έγιναν. Το βαρύ πυροβολικό του καναλιού, σχεδόν αποθέωσε την Καινούργιου, με σχόλια του τύπου: «Πόσο όμορφη ήσουν χθες (σ.σ. την Τρίτη που αποχώρησε λόγω... αδιαθεσίας από την εκπομπή) Κατερίνα μου, αφού είπα ότι σε ματιάσαμε»!

Επίσης, αποκάλυψαν ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι καλεσμένη της Ελένης! Και η πρόσκληση αυτή και πάλι δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαία! Η Μενεγάκη συμπαθεί την Καινούργιου και το έχει δείξει κατά καιρούς. Και τώρα που εκείνη περνά δύσκολες στιγμές (κάποιοι είπαν ότι σκέφτηκε ακόμη και την παραίτηση!), η Ελένη είναι εκεί να τη στηρίξει με τον τρόπο της!