Το δράμα της Τσιμτσιλή: Δεν έχει δει 500ευρω!

31.10.2014
Δεν ξέρουμε τι έχει πιάσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή φέτος, αλλά έχει βαλθεί η σύζυγος μεγαλοδικηγόρου να μας πείσει ότι τα... κουτσοκαταφέρνουν οικονομικά!

Τη μία δηλώνει ότι δουλεύουν με το σύζυγο από το πρωί ίσα με το βράδυ για τα προς το ζην και ουχί το... ευ ζην! Και με λύσσα θα λέγαμε προσπαθεί να μας πείσει ότι οι παπαράτσι φωτογραφίες της φορτωμένης με ψώνια Σταματίνας στους δρόμους της Κηφισιάς, καθώς και οι τσάντες της μεγάλου και πανάκριβου Οίκου είναι... παραπλανητική εικόνα!

Η Τσιμτσιλή, που λες, που δεν παντρεύτηκε εφοπλιστή για κάθεται, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι δεν έχει δει ποτέ στα μάτια της 500ευρω! Να, ναι, αυτό το μωβ που έλεγε και η Ντάλια στο «Παρά Πέντε». Κι αν νομίζεις ότι η παρουσιάστρια έκανε πλάκα, σου λένε ότι εννοούσε– ή καλύτερα πίστευε – κάθε λέξη!

«Αν σου πω ότι δεν το έχω δει, στο ορκίζομαι. Τι να κάνω... Βρε παιδιά δεν το έχω δει. Εγώ φοβάμαι να κουβαλάω λεφτά, είμαι σαν τις γριές» προσπαθούσε να πείσει ανεπιτυχώς τους υπόλοιπους η Σταματίνα. Και για το «δράμα» της, ο Δήμος Βερύκιος τής είπε την καλύτερη ατάκα, που ταιριάζει ταμάμ στη φετινή περίπτωση της Τσιμτσιλή: «Άσε, κλαίνε οι χήρες κλαίνε κι οι παντρεμένες»!

Πες τα Χρυσόστομε