Η εγκυμοσύνη της Ελένης έχει τρελάνει τις νοικοκυρές!

31.10.2014
Ξέρουμε, ότι μία εγκυμοσύνη είναι... πειρασμός για την AGB και μία ενδιαφέρουσα παρουσιάστρια είναι... ενδιαφέρουσα και για το κοινό.

Αλλά η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη είναι μοναδική και τώρα που στα 45 της έτη περιμένει το τέταρτο παιδί της και δη καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, ζούμε ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές. Πιο ένδοξες και από τότε που η Ελένη έκανε τα τρία της παιδιά με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ξέρουμε, ξέρουμε, το Λενιώ μας σε ενδιαφέρουσα πάντα τραβάει το κοινό και αυτό το έχουν ζήσει στο πετσί τους όσοι βρέθηκαν απέναντί της σε περίοδο εγκυμοσύνης. Αλλά, φευ, τούτο που συμβαίνει φέτος με την Ελένη είναι απίστευτο και αλίμονο στην Τατιάνα Στεφανίδου, έλαχε σε τούτη να πιει το... πικρό ποτήριον της AGB.

Γιατί βλέπεις, η Μενεγάκη έχει τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, μαζί και τις νοικοκυρές. Και για του λόγου το αληθές, η εκπομπή της «σκίζει» στα γυναικεία κοινά, φτάνοντας να κάνει μέχρι και 50,8%. Μάλιστα, την Πέμπτη (30/10) στις γυναίκες σάρωσε με 39,6&, ενώ τα πηγαίνει περίφημα και στα δυναμικά κοινά (15-44), όπου έκανε 30,1%.

Φαντάσου, λοιπόν, τι έχει να γίνει, αν επιβεβαιώσει και την εγκυμοσύνη!