«Βόμβα» Ευστρατιάδη: «Αυτή δεν είναι η δική μου Αννίτα»!

04.11.2014
Η Αννίτα Πάνια και ο Όμηρος Ευστρατιάδης είναι φίλοι, κουμπάροι και για πολλά χρόνια μεγαλούργησαν ως συνεργάτες.

Εξάλλου, ποιος θα ξεχάσει το «Χρυσό κουφέτο» που γνώρισε τρελή επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του 90 και η χάρη της Αννίτας είχε φτάσει μέχρι το CNN; Ο Ευστρατιάδης ήταν ο άνθρωπος της Πάνια, που εμπιστευόταν περισσότερο. Αλλά και για τον καταξιωμένο σκηνοθέτη του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» η παρουσιάστρια ήταν η.... μούσα του.

Ωστόσο, οι δρόμοι τους χώρισαν όταν εκείνη πήρε μεταγραφή στον Alpha και ο Ευστρατιάδης για πρώτη φορά εξηγεί για ποιο λόγο δεν την ακολούθησε στο κανάλι της Κάντζας. «Δεν την ακολούθησα στον Alpha. Η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας, όταν μεταπήδησε εκεί από το Alter, μου έδινε το μισθό δημοσιογράφου, της τάξης των 1.200 ευρώ, ύστερα από 110 κινηματογραφικές ταινίες και εκατοντάδες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν τα δέχτηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης κι εμπνευστής του «χρυσού κουφέτου» έχει στο συρτάρι του μία ανάλογη ιδέα, που όμως θα προξενεύει ηλικιωμένους ανθρώπους! «Έχω έτοιμη μια ωραιότατη εκπομπή με τίτλο "Τα καημένα τα νιάτα", που συνοδεύεται από το σλόγκαν "Έλα να ενώσουμε τις συντάξεις μας για ένα καλύτερο αύριο και για να έχουμε δύο έσοδα". Είναι το αντίστοιχο "Χρυσό κουφέτο", αλλά με πολύ χαμηλό μπάτζετ και απευθύνεται αποκλειστικά στους συνταξιούχους που... κατακρεούργησε η πολιτική της κρίσης» εξηγεί.

Ωστόσο, εδώ είναι και η «μπόμπα» που ρίχνει, στα νέα του τηλεοπτικά σχέδια δεν περιλαμβάνεται η Πάνια, εξηγώντας για ποιο λόγο δε θα έδινε την εκπομπή σε εκείνη. «Στην Αννίτα δε θα το έδινα. Αυτή η Αννίτα που βλέπω σήμερα στην τηλεόραση είναι μια άλλη, πολύ καλή στο είδος της παρουσιάστρια, αλλά όχι η δική μου Αννίτα. Δεν είναι όπως παλιά, που την περίμενε ο κόσμος πώς και πώς να βγει στην εκπομπή και να χαμογελάσει το χειλάκι του. Δεν πρόκειται για μια απλή παρουσιάστρια. Έχει διχάσει, προβληματίσει και συζητηθεί πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασμίξουμε και να επαναλάβουμε την επιτυχία που κάναμε την περασμένη δεκαετία. Είναι αυθεντική, την αγαπώ πολύ, την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και οι σχέσεις μας εξακολουθούν να είναι άριστες» εξηγεί.

Πηγή: Espresso