Όλη η αλήθεια για το μέλλον του Δόξα στο Πρωινό

04.11.2014
Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούγονται και γράφονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Κώστα Δόξα στο Πρωινό.

Γιατί μπορεί η συνεργασία του τραγουδιστή με την εκπομπή να ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μεγάλες προσδοκίες, όμως, κάπου χάθηκε ο ρόλος του. Ή καλύτερα, το κοινό δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος του στο πρωινό των Λιαγκοσκορδέων κι έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και οι πρώτες φήμες για... αποχώρηση του.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα, κάνει λόγο για αποχώρηση – σοκ του Δόξα από το Πρωινό. Κι έρχεται τώρα ο τραγουδιστής και με συνέντευξή του στο περιοδικό «TV Έθνος» βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και απαντά στις φήμες που τον «φεύγουν» από το πρωινό.

«Η δουλειά μου είναι να συμμετέχω στα παιχνίδια και να κάνω παιχνίδι και με τον κόσμο, να παρουσιάζω κάποιες δοκιμασίες, να βγάζω στον αέρα κάποια πιο τρελά και ανατρεπτικά θέματα. Δεν ανήκω στο πάνελ της εκπομπής και δεν είναι και η θέση μου εκεί. Απλώς όταν είμαι στο πλατό κάθομαι με τα παιδιά για να κάνουμε και λίγο χιούμορ μέχρι να έρθει η ώρα να παίξουμε» ξεκαθάρισε ο Δόξας για τον πραγματικό του ρόλο.

Όσο για τις φήμες αποχώρησης, δηλώνει κατηγορηματικά: «Γι ακόμη μια φορά όλα αυτά που ακούστηκαν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε, γιατί να φύγω; Αυτό που είπαμε ήταν να βρίσκομαι δυο-τρεις φορές την εβδομάδα στο πλατό, όποτε το χρειάζεται η εκπομπή...».