Αρναούτογλου vs Περρή: "Είσαι βλάκας..."

05.11.2014
Τέλος φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή, με τη μία ή την άλλη πλευρά να "ρίχνουν" λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία.

Τούτη τη φορά ήταν η σειρά του Αρναούτογλου να ρίξει τις φαρμακερές του σπόντες στον Περρή, όπου εμμέσως πλην σαφώς τον... είπε βλάκα! Η κάμερα του Happy day βρήκε τον Γρηγόρη στα backstage των Καρντάσιανς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εκείνους που τον κατηγορούν κατά καιρούς.

«Από τότε που βγήκα στην τηλεόραση με κατηγορούν, δεν κάνουν και τίποτα άλλο. Ευτυχώς να ‘ναι καλά ο κόσμος που τους γράφει εκεί που πρέπει να τους γράψει. Είναι φοβερό να μην καταλαβαίνεις πόσο βλάκας γίνεσαι, δημιουργώντας εμμονή με ένα τηλεοπτικό πρόσωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και δεν χρειαζεται να είσαι... σπίρτο για να καταλάβεις για ποιον χτυπούσε η καμπάνα.

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένος στο "ΟΛΑ Μπιμπ" ο Αρναούτογλου απάντησε: «Τον Θέμο τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα ήθελα να συνομιλούσα μαζί του πάρα πολύ. Τη Δούκισσα επίσης την εκτιμώ ιδιαίτερα. Τώρα τον Βαγγέλη τι θες και τον αναφέρεις; Που τον θυμήθηκες; Να ‘ναι καλά. Ούτε ένα λεπτό δε θέλω να αφιερώσω παραπάνω».

Ο παρουσιαστής, όμως, αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή και στο γεγονός ότι ο ηθοποιός σε αρκετές ενάρξεις απευθυνεται στο πορτρέτο του που κοσμεί το πλατό. «Ο Μάρκος έκανε κάτι το διαφορετικό. Δε θυμίζει σε τίποτα τα πρωινά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε. Θυμίζει σε λίγο το πως είχαμε ξεκινήσει εμείς στο πρωινό καθήμενοι στον καναπέ και απέναντι υπήρχε η δυνατή Ελένη Μενεγάκη. Ο Μάρκος είναι ακομπλεξάριστος. Όταν βλέπω τη φωτογραφία μου να μου μιλάει, γελάω πολύ. Τον ευχαριστώ πολύ».