"Τσίμπησε" το κοινό με τους... μπάφους της Μελέτη;

05.11.2014
Έγινε και η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Και μάλιστα για την πρώτη εκπομπή, που ήταν αφιερωμένη στην "ελευθερία" και πήγαν μέχρι την Ολλανδία, είχε γίνει μεγάλος ντόρος.

Γιατί βλέπεις, στην πρώτη εκπομπή η Ελεονώρα έκανε χρήση ναρκωτικών (για την ακρίβεια κάπνισε μαριχουάνα) μπροστά στην κάμερα. Και λίγο οι δηλώσεις των συντελεστών, πολύ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν την πρεμιέρα με την παρουσιάστρια να κάνει τους... μπάφους, ήρθε το ενδιαφέρον κι έγινε μεγάλο.

Αλήθεια, όμως, το ενδιαφέρον μεταφράστηκε σε νούμερα τηλεθέασης; Γιατί, οι δύο πρώτες εκπομπές της που ήταν αφιερωμένες μόνο στην αφεντιά της, δεν ενδιέφεραν κανέναν. Ή για την ακρίβεια ενδιέφεραν μόλις το 1% του τηλεοπτικού κοινού! Μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία.

Ωστόσο, για την πρεμιέρα η Μελέτη μπορεί να ανοίξει... σαμπάνιες! Κατάφερε και την είδαν περισσότεροι από το 1% του τηλεοπτικού κοινού!!! Βέβαια, τη βάση δεν την έπιασε, αφού στο γενικό έκανε μόλις 7.9%, αλλά από το ολότελα, κάτι είναι και αυτό. Κι αν σκεφτείς ότι απέναντι είχε τα Καρντάσιανς που έκαναν 19.9%.

Πάντως, η Ελεονώρα θα πρέπει να προβληματιστεί, διότι η... βιωματική εκπομπή της, που υποτίθεται ότι απευθύνεται κυρίως στα νεανικά κοινά, πέρασε απαρατήρητη από τα δυναμικά κοινά, κάνοντας μόλις 5,6%!