Λιάγκας vs Βουτσά: Να βγάλουν σπίτι τα μάτια τους!

06.11.2014
Πολύ πουριτανός μάς έχει προκύψει ο Γιώργος ο Λιάγκας και μη δει ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται σε δημόσιο χώρο, βγαίνει από μέσα του η... Ελένη Λουκά!

Πέρυσι, έβγαζε σπυριά όταν έβλεπε τη Ναταλία Γερμανού σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις με τον Μάνο Ιωάννου και φέτος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Βουτσά! Με ποιον; Με τον Βουτσά, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια για τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Βουτσάς και η νεότερη σύντροφός του επισκέφτηκαν τον χώρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει "τρελίτσες" και να ανταλάσσει "καυτά" φιλιά. Τι ήταν, όμως να τις δει ο Λιάγκας; Έγινε έξαλλος και τα "έχωσε" στον Βουτσά μέσα από το Πρωινό.


«Δεν έχει ανάγκη ο Βουτσάς που είναι ο δημοφιλέστερος εν ζωή Έλληνας κωμικός που τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, δεν έχει ανάγκη στα 80 του να φιλιέται δημόσια, να ξερογλείφεται με την πιτσιρίκα. Είναι ο Βουτσάς, είναι 80 χρονών και τα έχει με μία κοπέλα που είναι μικρότερη. Ας το κάνουν στο σπίτι ας βγάλουν εκεί τα μάτια τους. Δεν είναι ωραία εικόνα. Με αγάπη το λέω. Δε μου αρέσει εμένα να ξερογλείφονται έτσι τα ζευγάρια γενικώς!» είπε έξαλλος ο παρουσιαστής. Και μάταια η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να μαζέψει τα αμάζευτα