Δεν είναι φάρσα! Κι άλλη αποχώρηση από της Σπυροπούλου

07.11.2014
Εντάξει, η περίπτωση με την εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου είναι μοναδική και όσα συμβαίνουν φέτος με τις αποχωρήσεις συνεργατών της, έχει καταντήσει... ανέκδοτο!

Παρελθόν αποτελεί ΚΑΙ ο τέταρτος αρχισυντάκτης της εκπομπής, Άρης Λιαπάτης κι έτσι όπως πάει το πράγμα, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Και σίγουρα δε θα είναι η... Σπυροπούλου!

Ο διάδοχος της Ελευθερίας Κεφαλά, που διαδέχτηκε το Νίκο Παρτσώλη, που διαδέχτηκε τη Ζήνα Κουτσελίνη, που έφεγγε και έπλεκε η κόρη το μαντήλι, ντήλι, ντήλι, δεν άντεξε και παραιτήθηκε. Τους λόγους εννοείται πώς δεν τους μάθαμε, αλλά τα βλέμματα στράφηκαν again στην μικρή ξανθιά, που πλέον είναι στανταράκι, έχει τον... ανθρωποδιώχτη.

Συνεργάτης για συνεργάτης δεν της φτουράει και άστην να λέει ότι δουλεύει για τους ανθρώπους της εκπομπής της. Γιατί μπορεί να δουλεύει (λέμε τώρα) για τους υπόλοιπους, σίγουρα όμως δεν το κάνει για τους αρχισυντάκτες. Και ήρθε η θέση αυτή κι έγινε... ηλεκτρική καρέκλα.

Βαρύ πράγμα να είσαι τελικά «αυτί» της Σπυροπούλου και πλέον όποιος αναλάβει το ρόλο, θα είναι μεγάλος ήρωας! Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά οι αποχωρήσεις που μέσα σε έναν μήνα έχουν φτάσει τις πέντε!!! Οι τελευταίες φήμες θέλουν να αναλαμβάνει τη θέση «αυτί της Σπυροπούλου» ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να βαστάξει στο συγκεκριμένο πόστο, αφού τα τελευταία χρόνια είναι γνωστός και ως... ακόλουθος της Κων/νας.

Άμα δούμε τώρα να τα βροντάει και ο Σταματόπουλος, τι να πούμε