Μελέτη: Τα βίτσια στο κρεβάτι & ο εφιάλτης της απειλής

07.11.2014
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε την περασμένη Κυριακή η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα, ακόμη και λεπτομέρειες της προσωπικής και ερωτικής της ζωής,

ενώ θυμήθηκε και τον εφιάλτη που έζησε τον πρώτο καιρό που παρουσίασε τον Πρωινό Καφέ. Τα δημοσιεύματα της εποχής εκείνης «οργίαζαν» και όπως παραδέχεται σήμερα η Ελεονώρα έζησε ένα μαρτύριο.

«Έγραφαν πως είχα βίτσια στο κρεβάτι και πως επρόκειτο να μιλήσει στα περιοδικά ένας πρώην εραστής μου. Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν χειρότερο να έλεγε πως ήμουν ξενέρωτη! Σοβαρά τώρα, έβλεπα ανθρώπους στα τηλεοπτικά παράθυρα να μιλάνε για μένα σα να με γνώριζαν και δεν τους ήξερα».

Παραδέχεται, ακόμη, στην αρχή είχε φρικάρει με την ξαφνική δημοσιότητα. «Τότε είχα φρικάρει. Παλαιότερα ένιωθα να έχω πάνω μου βλέμματα. Τώρα πια, έχω συνηθίσει και όταν βγαίνω έξω, δεν συνειδητοποιώ ότι κάποιος μπορεί να με κοιτάζει. Αυτό που ίσως θα με ενοχλήσει είναι να με βγάλουν κρυφά φωτογραφίες με το κινητό. Απεναντίας, αν μου το ζητήσουν, θα το κάνω με χαρά» τόνισε.

Πηγή: περιοδικό People