Καλλή: Η κρυφή... απειλή για Τατιάνα - Ευαγγελάτο!

07.11.2014
Καλεσμένη την Στέλλα Καλλή είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/11) η Τατιάνα Στεφανίδου. Και τι το ήθελε η παρουσιάστρια, αφού η τραγουδίστρια τής προέκυψε η ΜΙΑ και μοναδική... απειλή για το γάμο της με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Κόλπος της ήρθε της Τάτι με τη σέξι καλεσμένη της, όταν εκείνη παραδέχτηκε μπροστά στα μούτρα της ότι θα ήθελε να βγει ραντεβού με το σύζυγο!

Τα Σόδομα και τα Γόμορα, που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά. Αλλά ευτυχώς για την Στεφανίδου, η επιθυμία της Καλλή για τον Ευαγγελάτο εκφράστηκε κάτω από... πίεση. Συγκεκριμένα, συνεργάτης της Τατιάνας ρώτησε τη Στέλλα με ποιον από τους δύο: Νίκο Χατζηνικολάου ή Νίκο Ευαγγελάτο θα ήθελε να βγει ραντεβού. Κι εκείνη, μπορεί και από ευγένεια, απάντησε τον... Ευαγγελάτο!

Και να τα γέλια και να η αναστάτωση της Τατιάνας, η οποία όμως έδειξε ανωτερότητα και συνεχάρη τη σέξι τραγουδίστρια για την επιλογή της «Και καλά θα έκανες» της είπε χαρακτηριστικά η «Σουηδή» παρουσιάστρια. Αλλά δεν τελειώσαμε εκεί. Λίγο πριν αποχαιρετήσει την καλεσμένη της, εκείνη της είπε ότι πέρασε ωραία και η οικοδέσποινα της ζήτησε να ξαναέρθει. Και ποια νομίζεις εσύ ότι ήταν η απάντηση της; Αν γνωρίσει και τον Ευαγγελάτο την επόμενη φορά!!!!