Λουδάρος: «Έπαιξε» ξύλο στα παρασκήνια παράστασης

07.11.2014
Πριν λίγες μέρες, σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Αντώνης Λουδάρος είναι η «ασπίδα» της Κων/νας Σπυροπούλου και να φυλάγεστε τούδε και στο εξής από τον ηθοποιό.

Και τώρα έχουμε αποδείξεις ότι ο Λουδάρος άμα λάχει, ρίχνει και τις... πυξ λαξ (δλδ.... μπουνιδοκλωτσίδι). Και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο «μόρτης» ο ηθοποιός, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό στο θέατρο.

Ο Λουδάρος πριν λίγα χρόνια – και συγκεκριμένα όταν έπαιζε στην παράσταση "Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί" – είχε «πλακωθεί» με έναν χορευτή, ο οποίος αν κι έπαιζε τη γριά, ερχόταν αξύριστος!

«Παίζαμε τότε στο "Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί" στο ‘’Αλίκη" με τον Χαϊκάλη, την Καγιά και άλλους, και ήταν κάποιος από τους χορευτές, ο οποίος ερχόταν αξύριστος, ενώ έκανε τη γριά. Του είπα: ‘’Σε παρακαλώ ξυρίσου". Μου λέει: ‘’Δεν έχω ξυραφάκια". Δεν μπορείς όταν πληρώνεσαι για μια δουλειά να μην την κάνεις σωστά!», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Άρχισε να μου λέει: "Δεν κατάλαβα, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις"; Και του είπα: "Δεν είμαι κάποιος, απλώς κάνε τη δουλειά σου σωστά". Και είπε σε ένα φίλο μου: "Πες του να έρθει στο τέλος της παράστασης να του πω εγώ έξω"!