Σπυροπούλου: Έκκληση για βοήθεια από τον κόσμο

08.11.2014
Ο κακός χαμός γίνεται στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπουλου, όπου ο ένας μετά τον άλλον συνεργάτη της περνά την πόρτα του "Σπίτι της, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι της"

Πέντε αποχωρήσεις, οι τέσσερις είναι αρχισυντάκτες, μετρά η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια και ο... περονόσπορος που έχει πέσει στην εκπομπή του Alpha, μόνο τυχαίος δεν είναι. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, έκαναν την Σπυροπούλου να ζητήσει βοήθεια... του κοινού συγκεκριμένα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ζητά από τον κόσμο μέσα από τα social media να τη στηρίξει και να της δώσει ιδέες για την εκπομπή της. Το είχε κάνει και μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Και φανταζόμαστε ότι ο κόσμος δεν της έδωσε την ιδέα να μετατρέψει το "σπιτακι" της σε... σπίτι του Big brother με τις αποχωρήσεις!!!!

Το βράδυ της Παρασκευής (7/11), λοιπόν, η Σπυροπούλου μέσα από το Twitter ζήτησε από τον κόσμο να τη στηρίξει κυρίως και να της δώσουν δύναμη να περάσουν καλά. «Είμαι σίγουρη.. Εσείς θα μου δώσετε τη δύναμη και θα περάσουμε αύριο παρεούλα το Σάββατο μας με κέφι, αγάπη και χαρά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Και αυτό δείχνει ότι ο... πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται! Γιατί με όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της και όσα ακούγονται για εκείνη, μάλλον ο κόσμος δεν είναι και τόσο σιγουράκι για βοήθεια και στήριξη. Το έχουν δείξει άλλωστε και τα νούμερα τηλεθέασης; ε;