Ελένη: Συμβουλεύεται τα άστρα & τα ζώδια για το γάμο

07.11.2014
Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα κόλλημα με την αστρολογία και πολλές φορές επηρεάζεται από τις προβλέψεις.

Τώρα, δεν ξέρουμε αν η Ελένη συμβουλεύεται τα άστρα και πορεύεται βάσει αυτών, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής (7/11) με την επιμονή που έδειξε να μάθει κάποιες πληροφορίες, αυτό μάς έδειξε. Θέμα «γάμος» είχε η Άση Μπήλιου, η οποία έδωσε τις κατάλληλες ημερομηνίες για γάμο μέσα στο 2015.

Τη Μενεγάκη την ενδιέφερε πολύ το θέμα και οι ερωτήσεις στην αστρολόγο έπεφταν βροχή. Ωστόσο, αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι το Λενιώ δεν ενδιαφερόταν για τις ευνοϊκές από τα άστρα ημερομηνίες του 2015, αλλά του 2014!!! Τι κι αν το έτος τελειώνει σε ενάμιση μήνα; Την εγκυμονούσα παρουσιάστρια, ετούτη η χρονιά την ενδιαφέρει.

Συγκεκριμένα, την ενδιαφέρει ο Δεκέμβριος κι έτσι όταν ρώτησε την Άση, αν τον ευνοούν τα ζώδια, η αστρολόγος ξαφνιάστηκε. Δεν το περίμενε. Γιατί, η Ελένη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάνει την ερώτηση αυτή. Και γιατί δεν την έκανε off camera; Μα αν την έκανε (που άποψη μας είναι ότι την έχει κάνει) δεν θα ασχολούμασταν εμείς τώρα. Και μαζί με την εγκυμοσύνη θα μάς «τρώει» τώρα και ο γάμος...