Ιωάννιδης: Είπε τη Δούκισσα "πουτ@ν@" στον αέρα

10.11.2014
Έχουν ξεφύγει εκεί στο DWTS ή είναι η ιδέα μας; Ειδικά, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Θεοχάρης Ιωάννιδης και μάλλον κάποιος να του μαζέψει.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά την... πληρώνει η Δούκισσα Νομικού! Την ώρα της αποχώρησης, λοιπόν, οι δύο υποψήφιοι σταρ – χορευτές, Θάλεια Προκοπίου και Θεοχάρης Ιωαννίδης περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση του αποτελέσματος από την παρουσιάστρια.

Πέντε χρόνια τώρα που προβάλλεται το DWTS έχουμε εμπεδώσει για τα καλά ότι η διαδικασία αυτή είναι... ψυχοβγάλτρα για τους υποψήφιους, μέχρι η Δούκισσα (παλιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια) να ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Και μπορεί η Προκοπίου να ήταν κυρία και να περίμενε με αγωνία το αποτέλεσμα, δε συνέβη το ίδιο με τον Ιωαννίδη.

Θέλεις το άγχος, που η αλήθεια είναι ότι το είχε μπόλικο; Θέλεις η αγωνία και ο φόβος μήπως είναι αυτός που αποχωρήσει από το show (και χάσει η Βενετιά βελόνι); Ο Θεοχάρης εκστόμισε κακιά λεξούλα στον αέρα. Ή καλύτερα, έβρισε τη Δούκισσα, αφού ακούστηκε καθαρά να την αποκαλεί... «πουτ@ν@»!!!!

Η Δούκισσα δεν αντέδρασε, προφανώς δεν τον άκουσε, αφού ήταν αρκετά μακριά κι έτσι συνέχισε να τους... βγάζει την ψυχή μέχρι να ανακοινώσει ότι η Θάλεια Προκοπίου είναι εκείνη που αποχωρεί από το χορευτικό show.