Γερμανού: Η αποκάλυψη για τον ΑΝΤ1 που προκαλεί αίσθηση!

10.11.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνα Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, "Στα καλά καθούμενα" ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία σε λίγες μέρες από τώρα θα φιλοξενείται με δύο εκπομπές στο κανάλι Epsilon.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις εκπομπές που θα παρουσιάσει και για τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε για το προηγούμενο τηλεοπτικό της σπίτι, τον ΑΝΤ1.

Η Ναταλία, που λες, αναφέρθηκε σε αυτό που τη δυσαρέστησε από την προηγούμενη συνεργασία της, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι υπήρχαν κάποιοι που πήγαιναν στα αφεντικά της και την... έθαβαν!!!

«Το να με στήνουν στον τοίχο και να δέχομαι κριτική για τα νούμερα μου είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στη δουλειά, είναι κάτι το οποίο το περιμένω. Και θα συμβεί κι εδώ και σε όποιο κανάλι πάω γιατί αυτή είναι και η δουλειά των ανθρώπων που ασχολούνται με την τηλεόραση, να κρίνουν την ποιότητα της εκπομπής, το αν είσαι καλή παρουσιάστρια, το αν τα νούμερα σου είναι υψηλά χαμηλά κλπ. Γι αυτό που λιγάκι ίσως δεν ήμουν πολύ προετοιμασμένη, ήταν λιγάκι το μπουρ μπουρ μπουρ που υπήρχε εκ των έσω και λίγο ότι πήγαιναν κι έλεγαν στα αφεντικά μου, ¨η Ναταλία βγαίνει παντού και γκρινιάζει και λέει ότι είναι πάρα πολύ θυμωμένη και βρίζει το The Voice που προβάλλεται πριν από την εκπομπή της¨. Που στην ουσία εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Εγώ έβγαινα παντού και έλεγα ευλογημένο ας είναι το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος που έβαλαν το The Voice πριν από εμένα, διότι το The Voice έκανε πενήντα, άρα εγώ έπαιρνα ένα lead in πενήντα και το κρατούσα κι έκανα 35αρια στο «Η Γερμανού ξανάρχεται». Και πήγαιναν κι έβαζαν λόγια και πισώπλατα μαχαιρώματα και ίντριγκες. Αυτό το πράγμα δεν αντέχω να το ξαναζήσω. Δε μπορώ πραγματικά, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» αποκάλυψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας πραγματικά αίσθηση. Γιατί ποιοι ήταν αυτοί εκ των έσω, που «έθαβαν» με τέτοιο τρόπο την Γερμανού και μάλιστα έβαζαν λόγια που εκείνη, όπως λέει, ποτέ δεν έχει πει;