Σπυροπούλου: Επίθεση on air και στην Ελένη!

10.11.2014
Όχι, που θα γλίτωνε η Ελένη Μενεγάκη από την Κων/να Σπυροπούλου. Τα νεύρα της μικρής ξανθιάς είναι πολλά και αλί, αλί και τρισαλί σε όποιον βρίσκεται στα πέριξ της.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η εκπομπή της Σπυροπούλου κύλησε με πολλά νεύρα, μπηχτές, σπόντες, κακίες και υπονοούμενα, που ήταν αρκετά για να ξενερώσουν τον τηλεθεατή. Να έχεις, δηλαδή, τα δικά σου θέματα, να έχεις και της Σπυροπούλου τον καημό για τις αποχωρήσεις και τα σχόλια για τα μαθήματα ορθοφωνίας που επειγόντως χρειάζεται.

Και νομίζουμε ότι το τελευταίο είναι και αυτό που κόστισε περισσότερο απ’ όλα στη μικρή ξανθιά. Για να καταλάβεις, όταν ξεκίνησαν να παίζουν με την καλεσμένη τους, Έλενα Καρποντίνη, η Σπυροπούλου τής είπε ότι πρέπει να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας.

«Πρέπει να κάνεις μάθημα ορθοφωνίας νομίζω. Είναι της μοδός μια εγκυμοσύνη και ένα μάθημα» είπε. Κι άντε το δεύτερο πάει στη δική της περίπτωση. Το πρώτο που πάει; Μα στην Ελένη οεο! Τα ακούει η φιλενάδα της; Η μικρή ξανθιά θεωρεί της μοδός να είσαι έγκυος στην τηλεόραση!

Βέβαια, η Κων/να δε σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια είχε μία ένταση με τον ακόλουθό της, Παύλο Σταματόπουλο. Η παρουσιάστρια, που είναι και... φιλόσοφος, είπε στην τηλεθεάτρια που νίκησε ότι «πρέπει να πιστεύουμε στις επιλογές μας». Και όσο εκείνη έλεγε τις φιλοσοφίες της, ο Σταματόπουλος μιλούσε, προκαλώντας τον εκνευρισμό της!

Ωστόσο, όλα τα λεφτά ήταν η τηλεθεάτρια, η οποία αδιαφόρησε για τις... φιλοσοφίες της Σπυροπούλου και όταν ηρέμησε η βαβούρα στο πλατό, ρώτησε την παρουσιάστρια τι κερδίζει! Έεετσι κι άσε τη μικρή Κων/να να... αμπελοφιλοσοφεί!