Η Μελέτη τούρλωσε οπίσθια, έβγαλε μπούτι αλλά ... πάτωσε

14.11.2014
Εκπομπή για λίγους είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη ότι θα είναι το Hashtag, αλλά όταν το έλεγε το girl, που να φανταζόταν ότι ο κόσμος θα το έπαρνε τοις μετρητοίς!

Και ήρθε η νέα... βιωματική εκπομπή της και βλέπεται από λίγους. "Εφτά νομά σε ένα δωμά" είναι οι τηλεθεατές της Μελέτη, αφού το δεύτερο επεισόδιο και πάλι "κόπηκε" κάτω από τη βάση. 7,9% στο γενικό σύνολο έκανε, ενώ στα νεανικά κοινά είχε μία μικρή άνοδο από την πρεμιέρα κάνοντας 7,3%.

Τι κι αν άλλαξαν μέρα και από Τρίτη τη μετακίνησαν στην Πέμπτη; Τι κι αν τις προηγούμενες μέρες είχαν (πολύ) διαφημίσει την Ελεονώρα να ντύνεται πόρνη και να κάνει πιάτσα στη Συγγρού; Τι κι αν η παρουσιάστρια έβαλε περούκα, έβγαλε μπούτι και τούρλωσε τα οπίσθια στην κάμερα, κάνοντας pole dancing; Το κοινό και πάλι δεν "ψήθηκε" να την δει και ήταν λιγότεροι και από εκείνους τους 5 νοματαίους που παρακολούθησαν το strip show της.

Και να πεις ότι ο ανταγωνισμός απέναντι ήταν πολύ σκληρός; Την ελληνική ταινία "Εφάπαξ" είχε το Mega, που την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές, αλλά σάρωσε σε τηλεθέαση, ενώ για να καταλάβεις, το κοινό "ψήθηκε" περισσότερο να δει τις... βιωματικές περιπέτειες του Σπύρου Σούλη στα Ζόρικα επαγγέλματα, που χωρίς να βάλει περούκα και να μασκαρευτεί, έκανε το αξιοπρεπέστατο 13,3% στο γενικό και 16,1% στα δυναμικά κοινά!