Χώσε Λάκη: Άγριο κράξιμο στο Πρωινό!

14.11.2014
Πού να φανταζόταν η Κατερίνα Καινούργιου όταν έβαζε και δεν έβγαζε την καπελαδούρα της ότι θα δημιουργούσε ένα ντόμινο με κόντρες και «μέτωπα».

Γιατί βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του Πρωινού κι έκραξαν την εμφάνιση της δίνοντας πάτημα σε πολλούς να πάρουν το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς. Γιατί μπορεί δουλειά να μην έχουν εκεί στη showbiz, αλλά δουλειά βρήκαν: την υπεράσπιση ή όχι του καπέλου της Καινούργιου!

Πρώτος και καλύτερος που βγήκε να υπερασπιστεί το Κατερινιώ ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με απολαυστικό τρόπο «έκραξε» το Πρωινό και κυρίως τον Λιάγκα!

«Το έβαλα (σ.σ. το καπέλο) για να δω τι άλλες βλακείες θα λένε τα πρωινά και πόση κριτική θα κάνουν σε κάποιον που φοράει καπέλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί και πώς μπορούν να κρίνουν πότε και γιατί φοριέται; Οφείλω να υπερασπιστώ μια ξανθιά που είναι πιο έξυπνη από την πιο καλή μελαχρινή! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL, με έναν τεράστιο καβαλάρη στο αριστερό του μέρος και να κρίνει μία που φοράει καπέλο. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είσαι απ' τον Ρέντη, αλλά θα είσαι τρέντι! Με κάνουν και γελάω πάρα πολλές φορές. Έχουν τσουλούφια ξανθά, φοράνε ρούχα δανεικά, που τους δίνει ένας στυλίστας, που είναι τέρατα, δεν κατάλαβα γιατί μπορούν να κρίνουν πάντοτε τους άλλους. Εντάξει, είπαμε να βγάλεις το μεροκάματο, γιατί είναι gossip εκπομπή, κάνουν σαχλά... έλεος! Ας διαφημίζουν περισσότερο αυτά που πουλάνε και αυτά που τους δίνουν οι σπόνσορες και να αφήσουν τον κόσμο να βγαίνει και να διασκεδάζει. Απαλλαχτήκαμε από τον Ζαμπούνη κι έχουμε τώρα τα πάνελ; Μην τρελαθούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, βάζοντας φωτιά στο Πρωινό.

Για πρώτη φορά το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλεσε ρατσιστή(;) τον Λάκη, επειδή αναφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο σε χοντρούς, ξανθές και μελαχρινές. Και ότι βγαίνει και τα λέει αυτά, επειδή τον πείραξε που είπαν ότι είναι αδιάφορος στο DWTS. Πατριωτικά το πήρε και ο Άρης Καβατζίκης, μάλλον επειδή τους αποκάλεσε πάνελ, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη γι ακόμη μία φορά δηλώνει... σοκαρισμένη!

Ο Λιάγκας, που τα άκουσε περισσότερο προτίμησε να μη σχολιάσει. Διόρθωσε, όμως, σε πανηγυρικούς τόνους τον Λάκη ότι το πόλο μπλουζάκι του είναι 2 XL και ότι από τον Σεπτέμβρη έχασε ένα νούμερο. Ενώ όταν η Φαίη σχολίασε ότι δεν πρέπει να λέει ο Γαβαλάς ότι ο κόσμος βαρέθηκε το πρωινό, διότι δουλεύουν 60(!) οικογένειες σε αυτό, ο νουμεράκιας Λιάγκας σχολίασε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο κόσμος τους βαρέθηκε!