Ελένη: Ο σκηνοθέτης την ανάγκασε να αλλάξει μπλούζα

14.11.2014
Τραβάει και η έγκυος η Ελένη Μενεγάκη τα ζόρια της. Η γυναίκα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της (ναι αυτής που δεν έχει παραδεχτεί) και η κοιλιά της όλο και φουσκώνει και καταλαβαίνεις ότι κάποια ρούχα τη... δυσκολεύουν.

Και η ίδια προτιμά να φοράει πιο φαρδιά ρούχα, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι έκανε και στις τρεις εγκυμοσύνες της. Άλλωστε, στις τελευταίες εκπομπές το Λενιώ βγαίνει στην εκπομπή με ρούχα εγκυμοσύνης, που την κάνουν να νιώθει και να κινείται άνετα.

Και το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής (14/11), όπου έκανε έναρξη με μία μπεζ φαρδιά και άνετη μπλούζα. Κι αν στην παρουσιάστρια άρεσε πολύ το ρούχο, δεν είχε την ίδια άποψη ο σκηνοθέτης της, Σταύρος Ζερβάκης, ο οποίος από το αυτί της ζήτησε να την βγάλει. Και την έβγαλε. Όχι, στον «αέρα», μην τρελαίνεσαι, αλλά στο πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα

Έτσι, όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις είδαμε την έγκυο με μία μαύρη πιο εφαρμοστή μπλούζα, που είχε στάμπα με... cool kids (για να μην ξεχνιόμαστε) και την Ελένη να εξηγεί γιατί άλλαξε. Όπως αποκάλυψε, άκουσε την προτροπή του σκηνοθέτη να βγάλει την άλλη μπλούζα και να βάλει αυτή. «Είμαι υποχρεωμένη να αλλάξω. Αυτή παιδί μου σου αρέσει ή να πάω να αλλάξω. Ωραία. Εντάξει» είπε.

Είδες; Ακόμη και η «βασίλισσα» είναι... στρατιώτης!