Πανικός στον Alpha: Η Σπυροπούλου "έκοψε" την εκπομπή!

16.11.2014
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Alpha και η Κων/να Σπυροπούλου με τα καμώματα της φαίνεται ότι προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο κανάλι, που την εμπιστευεται με κλειστά τα μάτια.

Άνω κάτω, σου λέει, τους έκανε η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια κι ολόκληρο κανάλι έτρεχε και δεν έφτανε, όταν την Κυριακή (16/11) αποφάσισε τελευταία στιγμή να κλείσει την εκπομπή μία ώρα νωρίτερα! Το κλίμα στο "Σπίτι της, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι της" από την έναρξη ήταν βαρύ. Η απουσία του Πάυλου Σταματόπουλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, φαίνεται ότι έπεσε "βαριά" στην Κων/να.


«Όπως θα παρατηρήσετε, λείπει κάποιος σήμερα. Λείπει ο Παύλος μας. Μεγάλη απώλεια. Εγώ θέλω να του στείλω τη θετική μου ενέργεια γιατί τη χρειάζεται και αυτός και ένα πολύ κοντινό συγγενικό του πρόσωπο. Είναι στο νοσοκομείο. Να του στείλουμε τις ευχές μας, τα περαστικά μας, γιατί μου λείπιε εμένα. Τον περιμένουμε το άλλο Σαββατοκύριακο και ελπίζω τα νέα να είναι καλά.», είπε στην έναρξη η, εμφανώς επηρρεασμένη ψυχολογικά από την απουσία, Σπυροπούλου.

Όλη η εκπομπή κύλησε με δυσκολία, τα θέματα δεν "τραβούσαν" και η διάθεση της παρουσιάστριας ήταν στα... πατώματα. Και σα να μην έφτανε αυτό, απουσίαζε από το κοντρόλ και ο σκηνοθέτης, Περικλής Βούρθης και ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Αποτέλεσμα; Η εκπομπή έκλεισε μία ώρα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, έριξε τίτλους τέλους στη 1 και όχι στις 2!

Και στο σημείο αυτό οργιάζουν τα σενάρια, με το επικρατέστερο να επιμένει ότι η απόφαση να "κοπεί" μία ώρα αρχίτερα η εκπομπή ήταν καθαρά της παρουσιάστριας, προκαλώντας πανικό στη ροή προγράμματος του καναλιού. Έτρεχαν, σου λέει, πανικόβλητοι για να βρουν μία λύση, αφού η Σπυροπούλου ήταν ανένδοτη. Τελικά, η λύση βρέθηκε και το κενό κάλυψε η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη, Νόστιμη Γη που έπαιξε σε επανάληψη.

Ωστόσο, το επεισόδιο αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι το "Σπίτι, σπιτάκι και όχι φτωχοκαλυβάκι" της Σπυροπούλου σείεται συθέμελα και η κατάσταση είναι ένα καζάνι που βράζει! Όσο για την εύλογη απορία - σε περίπτωση που ισχύει το σενάριο ότι το "κόψιμο" ήταν μία ξαφνική απόφαση της Σπυροπουλου - πως γίνεται μία παρουσιάστρια να παίρνει τέτοιες αποφάσεις επειδή δε.... νιώθει καλά, θα παραμείνει... απορία! Ή μήπως όχι;