Λιάγκας: Οι απίστευτες ατάκες για Σπυροπούλου

17.11.2014
Θέμα συζήτησης είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (16/11) το πρόωρο "κόψιμο" της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" που έριξε τίτλους τέλους μία ώρα νωρίτερα.

Το πρωτόγνωρο για τα τηλεοπτικά δεδομένα επεισόδιο δεν έμεινε ασχολίαστο από κανέναν και κυρίως από το Πρωινό, που η Σπυροπούλου είναι αγαπημένο τους θέμα. Ειδικά, του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που αναφέρεται στην ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha "εκτοξεύει" τις καλύτερες ατάκες.

Και το ίδιο έκανε και το πρωί της Δευτέρας (17/11), χαρακτηρίζοντας την Κων/να... "ανηδονική"! Ο παρουσιαστής αφού έστειλε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο νέο αρχισυντάκτη στο "Σπιτάκι" πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε για το απότομο τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η Σπυροπούλου είναι δισυπόστατη. Στα περιοδικά και τις συνεντεύξεις δείχνει την ευτυχία της που είναι κεντρική παρουσιάστρια σε ένα μεγάλο κανάλι, το μεγαλύτερο που είναι ο ALPHA τη φετινή σεζόν. Αυτή η ευτυχία όμως δεν αποτυπώνεται στην παρουσίαση αυτή καθαυτή. Μου κάνει πολύ "ανηδονική" η Σπυροπούλου. Επαγγελματικά πάντα, για να μην παρεξηγηθούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.