Σπυροπούλου: Επίσημη ανακοίνωση για την αιφνίδια διακοπή

16.11.2014
Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, μετά την αφνίδια διακοπή της εκπομπής "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" που το μεσημέρι της Κυριακής (16/11) έριξε τίτλους τέλους μία ώρα νωρίτερα.

Οι φήμες και τα σενάρια για τους λόγους που η Κων/να Σπυροπούλου έκλεισε άρον άρον την εκπομπή οργιάζουν, ενώ το σενάριο που παίζει περισσότερο, θέλει τη νεαρή παρουσιάστρια να "έκοψε" την εκπομπή επειδή δεν... ένιωθε καλά! Και μέσα στο όργιο φημών, ο Alpha έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την αιφνίδια διακοπή την οποία αποδίδει σε πρόβλημα υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής!

Η αλήθεια είναι ότι την Κυριακή από το "Σπιτάκι" απουσίαζε ο Παύλος Σταματόπουλος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, ενώ απών ήταν - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους - και ο σκηνοθέτης της εκπομπής. Μάλιστα, οι απουσίες αυτές και κυρίως του Σταματόπουλου ήταν αρκετές για να ρίξουν τη διάθεση της παρουσιάστριας, ενώ η ροη της εκπομπής δεν τσούλαγε με τίποτε.

Ωστόσο, η απότομη αυλαία μίας ζωντανής εκπομπής κατά μία ώρα δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην τηλεόραση. Κι επόμενο ήταν γύρω από αυτό το επεισόδιο να στηθεί ένα όργιο φημών, που δυστυχώς για την Σπυροπούλου η ίδια είναι και πάλι ο... στόχος!

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Ο Alpha ζητάει την κατανόηση των τηλεθεατών γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του προγράμματος της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής.