Τατιάνα: Αποχώρηση - «βόμβα» συνεργάτη της

18.11.2014
Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι στενός συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου αποχώρησε από την εκπομπή.

Μάλιστα, την είδηση ότι ο Γιώργος Παπαϊωάννου δεν θα είναι πλέον στην ομάδα του «ΜΙΑ» συνόδευσε κι ένα όργιο φημών, όπου υποστήριζε ότι ο γνωστός Gi Pap «έπεσε» θύμα της χαμηλής τηλεθέασης και των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν στης Τατιάνας μπας και σωθεί η παρτίδα.

Ωστόσο, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Παπαϊωάννου παραμένει στο δυναμικό της εκπομπής, αλλά δε θα έχει καθημερινή παρουσία στον τηλεοπτικό «αέρα», αφού θα εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένα θέματα, που θα θεωρείται απαραίτητη η παρουσία του. Στη θεση του είναι πλέον ο Σπύρος Σιγούρος, χρόνια συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη. Και την ώρα, που οι φήμες αποκάλυπταν... πανικό στο στρατόπεδο της Στεφανίδου, ο Παπαϊωάννου με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, απάντησε σε όσα πρόλαβαν να ακουστούν και γραφτούν.

«Αχ μωρέ, θα αρχίσω να διαβάζω μαλακίες, ε; Ότι (ναι μεν) αποχώρησα, (αλλά αποχώρησα) λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. Φαντάζεσαι, φυσικά, ότι εκτός από το παραπάνω, ευθύνομαι και για την τρύπα του όζοντος, για την εξαφάνιση του μπόινγκ, για το ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα και για την αισθητική του κώλου της Καρντάσιαν -για να μιλήσουμε σε προσφιλείς υμών όρους.
Χελοοό, βάλ’το να δουλέψει λίγο -ή αν δεν μπορείς, ρώτησέ με. Όχι ότι θα σου απαντήσω (προς το παρόν, δεν χρειάζεται) αλλά μην είσαι και τόσο αφελής και τρως ό,τι σου σερβίρουν.
PS: Κρατάς μυστικό; Κράτα: Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που δεν βγαίνω στο γυαλί. Βoth ways.
PS2: Πληζ, μη βάλεις αυτή τη φωτό. Έχω στραβό διάφραγμα. Αμαρτία από το Θεό είναι».