Η Συνατσάκη πήγε στο DWTS και μας έδειξε το σουτιέν της

18.11.2014
Το κορίτσι για όλες τις δουλειές και τα πόστα του ΑΝΤ1 είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είμαστε πια πεπεισμένοι πως από το πρωί ίσα με το βράδυ τριγυρίζει στους διαδρόμους και στα πλατό του καναλιού.

Γιατί που ξέρεις, όλο και κάπου θα χρειαστεί. Άλλωστε αυτό έγινε και στο τέταρτο live του DWTS, όπου η Συνατσάκη είδε πολλά φώτα και μπήκε. Και μόλις την είδε ο Κώστας Μαρτάκης την τράβηξε μαζί του στο... green room.

Βέβαια, ο Μαρτάκης δεν πήρε αυθαίρετα την πρωτοβουλία να καλέσει τη φιλενάδα κοντά του. Είπαμε, στον ΑΝΤ1 η Συνατσάκη πάει με όλα και με όλους. Και με τον Μαρτάκη στα backstage του DWTS. Βέβαια, δύο μέρες μετά και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει για ποιο λόγο έπρεπε να τη δούμε, έστω και για ένα λεπτό, στο show.

Προφανώς για να δούμε το τίγκα στην παγιέτα... σουτιέν της. Η Μαίρη, που λες, φορούσε ένα δείγμα μπλούζας και ο Μαρτάκης που μεταξύ μας, δε φημίζεται για την πρωτοτυπία και τη φαντασία ως παρουσιαστής, σήκωσε δυο φορές παρακαλώ το μπλουζάκι, δείχνοντας στο κοινό το σουτιέν – ντισκομπάλα της Συνατσάκη! Ναι, ναι αλλάξαμε έντερο από τα γέλια. Ειδικά, όταν η Μαίρη συνέχισε την πλάκα δημοτικού και αποκάλυψε ότι έκοβε βόλτες τριγύρω, βρήκε παπούτσια κι ένα σουτιέν, τα έβαλε και βγήκε.