Αποκάλυψη: Σκορδά - Μπεκατώρου μαζί σε πρωινό!

19.11.2014
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (18/11) η Φαίη Σκορδά, όπου προχώρησε σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε σε μία αποκάλυψη, που αφορούσε την ίδια και τη Φαίη, με την οποία είναι καλές φίλες εδώ και χρόνια. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο, η Μαρία περνά πολλές ώρες στο σπίτι τους, ενώ όταν ήταν μωρό ο μεγαλύτερος γιος της Φαίης, η Μπεκατώρου τού άλλαζε μέχρι και πάνες!

Η αποκάλυψη, λοιπόν, που έκανε η Μπεκατώρου και είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ήταν ότι οι δύο γυναίκες ήταν να παρουσιάσουν μαζί πρωινό στο Alter! Μάλιστα, είχαν κάνει προχωρημένες συζητήσεις και είχαν βρει μέχρι και τον αρχισυντάκτη, αλλά το απότομο κλείσιμο του καναλιού «ναυάγησε» τα σχέδια τους.

«Με την Φαίη είμαστε φίλες, από την εποχή του Alter. Ήταν να κάνουμε εκπομπή μαζί. Μετά από αυτή τη συμφωνία έκλεισε το Alter» είπε η Μπεκατώρου. Και η Φαίη πρόσθεσε: «Θα κάναμε πρωινό μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου και αρχισυντάκτης θα ήταν ο Γρηγόρης Μελάς. Αυτά θυμάμαι, γιατί δεν είχαν γίνει και πολλές κουβέντες».

Ο Γρηγόρης Αρναουτογλου απόρησε η αλήθεια και ρώτησε την Σκορδά αν θα μπορούσε να κάνει εκπομπή μαζί με την Μπεκατωρου και γενικά με μία γυναίκα. Εκείνη εξήγησε ότι δε ζηλεύει και δε φοβάται τις γυναίκες και ειδικά με τη Μαρία επειδή είναι φίλες και ταιριάζουν, είναι σίγουρη ότι θα πετύχαιναν.

Ορίστε, λοιπόν, μία ωραιότατη ιδέα για το επόμενο πετυχημένο πρωινό δίδυμο. Ε;