Τσιμτσιλή: Βάζει τελεία στην κόντρα με Μελέτη

19.11.2014
Ήταν πριν λίγο καιρό, όταν η Ελεονώρα Μελέτη αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα 17 της, όταν με εντελώς αγνώριστη στην εμφάνιση της, δήλωνε οπαδός της rave μουσικής

Στην επίμαχη συνέντευξη, η νεαρή αγνώριστη Σταματίνα δήλωνε ακόμη ότι είχε «χ...νους» τους πολιτικού και ότι δε νοιάζεται για το μέλλον όταν υπάρχει το παρόν. Και τότε η Μελέτη αντί να σταθεί στις κουλές η αλήθεια δηλώσεις της Σταματίνας, προτίμησε να σχολιάσει την – απίστευτη επίσης η αλήθεια – εμφάνιση της, που καμία σχέση δεν είχε με τη σημερινή της εικόνα.

«Και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα» είχε σχολιάσει ανοίγοντας το δρόμο για μία νέα κόντρα. Ή την αναζωπύρωση μίας παλαιάς κόντρας, που μόνο οι δυο τους γνωρίζουν, αν πράγματι υπήρχε στο παρελθόν. Ωστόσο, η Σταματίνα έκανε την έκπληξη και δε θέλησε να ακολουθήσει την Ελεονώρα στο... ξεκατίνιασμά της.

Στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου, προτίμησε να μη σχολιάσει κάτι, ενώ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη νέα εκπομπή της Μελέτη. Και το ίδιο έκανε και στο «ΟΛΑ Μπιμπ» όπου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (18/11). «Προσωπικά δεν έχω καταφερθεί ποτέ αρνητικά εναντίον της Ελεονώρας, εκείνη κάπως το έκανε... Δεν της είπα τίποτα» σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Δε θέλω να το σχολιάσω γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος σου επιτίθεται χωρίς λόγο, με το να του απαντήσεις του δίνεις τροφή ενώ δεν υπάρχει θέμα. Δεν έχω τσακωθεί ούτε λογοφέρει ποτέ ούτε την έχω σχολιάσει αρνητικά. Θέλω να σταματήσω εδώ. Της ευχήθηκα ευθύς εξαρχής καλή επιτυχία. Όταν εκτιθέμεθα και λέμε και εμείς πράγματα για τους άλλους και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να πουν πράγματα για μας. Δεν είχα πει ποτέ τίποτα».