Σκορδά: Οι απίστευτες & γαργαλιστικές αποκαλύψεις για Λιάγκα

19.11.2014
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (18/11) η Φαίη Σκορδά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, τη γνωριμία τους, τα οικονομικά τους, ενώ δε δίστασε να τον «αδειάσει» αποκαλύπτοντας ότι σε ένα ραντεβού εκείνος έφαγε το φαγητό της!

«Για έξι μήνες βγαίναμε σαν ζευγάρι. Συναντιόμασταν μια φορά στις 20 ημέρες γιατί ήταν στα χωρίσματα και βγαίναμε με παρέες, περνούσε ο χρόνος με τέτοια ραντεβού. Πρώτη φορά μου έτυχε στην ζωή μου σε ραντεβού, αφού τελείωσα το φαγητό μου, να με ρωτάει αν θα φάω άλλο και μετά το έτρωγε! Μιλάμε για ραντεβού που δεν θα φας άνετα για να πεις θα φάω και δύο γλυκά» είπε.

Και πρόσθεσε: «Όταν γνώρισα τον Γιώργο στην εκπομπή της Σταματέρη και αυτός κι εγώ ήμασταν στα χωρίσματα, οπότε δεν ήταν ξεκάθαρο. Έπρεπε να περάσει λίγος χρόνος».

Τι ήταν, όμως, εκείνο που τη γοήτευσε περισσότερο στον Γιώργο; «Με ιντρίγκαρε πάρα πολύ ότι αυτό που πίστευα για τον Γιώργο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όταν τον πρωτογνώρισα πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος, που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό, τι σκέφτεται το λέει. Αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι άκομψο γιατί έχουμε όλοι μάθει να φιλτράρουμε αυτά που λέμε, μου έκανε λίγο ξερόλας, λίγο αγριεμένος. Γνωρίζοντας τον είδα ότι είναι διαφορετική η ψυχή του, διαφορετικός άνθρωπος, είδα ένα μωρό. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ τρυφερός καμία σχέση με αυτό που φαίνεται και αυτό με εξέπληξε» εξήγησε.

Η Φαίη, αποκάλυψε ακόμη για ποιο λόγο δεν ήθελε στην αρχή να κάνει εκπομπή μαζί του. «Το καλοκαίρι εμείς παντρευόμασταν και έχει γίνει πρόταση από το Mega να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Αρχικά είχαμε πει όχι. Εγώ δεν ήθελα γιατί το φοβόμουν. Ίσως είχα και έναν εγωισμό μέσα μου, τώρα που το σκέφτομαι και έχουν περάσει χρόνια. Σκεφτόμουν ότι τόσο καιρό προσπαθούσα να χτίσω κάτι μόνη μου, δούλευα τόσο πολύ και θα πάω να συμπαρουσιάσω με τον Γιώργο; Επίσης, φοβόμουν ότι η σχέση μας θα καλύψει τη δουλειά που είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να μην ταιριάζαμε επαγγελματικά. Δεν φοβόμουν τόσο για τη σχέση γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι. Όλα αυτά που άκουγα, με στεναχωρούσαν, αλλά σκεφτόμουν "λέτε να είναι έτσι"; Λες να μην βγάλουμε ούτε μήνα εκπομπής, να μαλώσουμε και να χωρίσουμε; Κι εγώ το φοβόμουν αλλά δεν έγινε έτσι. Η εκπομπή μάς ένωσε».

Η παρουσιάστρια, που είχε πάρει φόρα, αποκάλυψε μέχρι και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με το κανάλι, αλλά και ότι εκείνη κάνει τις διαπραγματεύσεις, αφού ο Λιάγκας δεν το έχει! «Όταν κλείνουμε συμβόλαιο δεν πρέπει να είναι ο Γιώργος, πρέπει να είμαι μόνο εγώ για να κάνω τις συζητήσεις. Είναι δια δύο το ποσό και αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Τι να παίρνω εγώ ή ο Γιώργος περισσότερα; Αν έρθει κάποιος και πει στον Γιώργο "μου δίνεις ό, τι έχεις και δεν έχεις" -που δεν έχει με όλα αυτά που έγιναν πέρυσι- θα πει "ναι". Είχε κάνει μια επένδυση και έχασε όλα του τα χρήματα» είπε. Και πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει τον λογαριασμό του. Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό. Για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά. Ο Γιώργος πια δεν έχει. Γενικά δεν θα κοιτάξει να πάρει λεφτά, ακόμα και σε αυτό έχει μια παιδική αθωότητα. Εγώ βαδίζω πιο πολύ με την λογική. Και στο σπίτι τα έξοδα τα περισσότερα τα πληρώνει ο Γιώργος».