Ελένη: Τα δάκρυα για τον Καλημέρη

19.11.2014
Καλεσμένο τον Τζώνη Καλημέρη είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (18/11). Οι δύο φίλοι μίλησαν για πολλά θέματα, αν και η αλήθεια είναι ότι την κουβέντα τους μονοπώλησε (σε κουραστικό σημείο) ο Alpha, το πετυχημένο πρόγραμμα του καναλιού και άλλα πολλά για το.... «κανάλι μας», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, όταν η κουβέντα τους έφτασε στο τέλος, η εγκυμονούσα Ελένη συγκινήθηκε πολύ. Αφού πρώτα επιβεβαίωσε κι επίσημα την αποχώρηση του Καλημέρη από τον Alpha στο τέλος του μήνα, τον αγκάλιασε δακρυσμένη. Εξάλλου, οι δυο τους είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλοι κι έχουν συνεργαστεί επίσης επί σειρά ετών. Έτσι, η αποχώρηση του από το κανάλι ήταν λογικό να προκαλέσει τη θλίψη της Ελένης, που έχει και τις ορμόνες της εγκυμοσύνης και λίγο έλειψε να τα μπήξει που φεύγει ο διευθυντής προγράμματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καλημέρης αποφάσισε να ασχοληθεί πιο συστηματικά με τις θεατρικές παραγωγές, γι αυτό και προτίμησε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο, η τηλεόραση είναι η... «ερωμένη» του, όπως την αποκαλεί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή.