Πονοκέφαλος για τον Alpha το «ΟΛΑ Παίζουν»

21.11.2014
Μπορεί ο Alpha στην prime time ζώνη με τις ελληνικές σειρές να είναι καβάλα στο άλογο και η Ελένη Μενεγάκη να «σκίζει» τα μεσημέρια, όμως, η επιτυχία δεν είναι για όλες τις εκπομπές.

Για την ακρίβεια, «τσακωμένη» με την... επιτυχία είναι η Κων/να Σπυροπούλου, ενώ για τα στελέχη του καναλιού και το «ΟΛΑ Παίζουν» αποτελεί πονοκέφαλο. Γιατί μπορεί η εκπομπή να ξεκίνησε δυναμικά τον Οκτώβριο σημειώνοντας 20αρια, όμως, ο Νοέμβρης μπήκε άσχημα.

Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πάρει την κατηφόρα και η εκπομπή παλεύει στο 12%. Δημοσιεύματα θέλουν τα στελέχη του σταθμού να έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και να προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακάμψει η εκπομπή. Και να βρουν θέματα που να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού. Γιατί καλά τα παιγνίδια και το τραγούδι, αλλά το κοινό δε δείχνει να έχει την ίδια διάθεση με την τετράδα.

Πάντως κι εδώ είναι η ανακούφιση για το κανάλι, οι τέσσερις παρουσιαστές φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματα του ξεκινήματος και σιγά σιγά δένουν ως ομάδα. Δεν απομένει τώρα να «δέσει» και το γλυκό της τηλεθέασης.