Τσιμτσιλή: Ποια Φαίη; Ούτε τον άντρα της δε βλέπει!

25.11.2014
Τρέχει και δε φτάνει τον τελευταίο καιρό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία εκτός από παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, μάνα και σύζυγος πρόσφατα έγινε και... συγγραφέας! Και μάλιστα με… best seller βιβλίο.

Και τρέχει από δω και τρέχει από εκεί. Μία στην Αθήνα, μία στη Θεσσαλονίκη για παρουσιάσεις, πού να βρει χρόνο η γυναίκα; Έτσι, δυστυχώς όλες οι παραπάνω υποχρεώσεις, στερούν από την Τσιμτσιλή την ιδιότητα της... φίλης!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του βιβλίου της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Όλα Καλά». Και μεταξύ άλλων, θυμήθηκαν και τη ρώτησαν για τη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά κι αν παραμένουν φίλες.

"Με τη Φαίη είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε κολλητή παρέα, ούτε έχουμε μια καθημερινότητα, ούτε μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Υπάρχει μια αγάπη που μας συνδέει, κοινές αναμνήσεις, είμαστε δίπλα η μία στην άλλη στις σημαντικές μας στιγμές, από εκεί και πέρα και οι δυο έχουμε τα παιδιά και το τρέξιμο» εξήγησε γι ακόμη μία φορά. Κι έριξε στο τέλος ατάκα τρελή: «Εδώ δεν προλαβαίνουμε να δούμε τον άνθρωπό μας, θα δούμε τις φίλες μας;» αναρωτήθηκε.

Αυτά για εσένα Σταματίνα μας. Γιατί η Φαίη που έχει μόνο μια εκπομπή και μόνο μια ιδιότητα, αυτή της παρουσιάστριας, έχει και παρά έχει χρόνο για τον Λιάγκα! Πάντως στο ταξίδι της Τσιμτσιλή στη συμπρωτεύουσα, τη συνόδευσε ο σύζυγός της. Έτσι, για να βρουν λίγο χρόνο.