Σπυροπούλου: Κολαούζος σε άλλο ζευγάρι!

25.11.2014
Πέρυσι η Κων/να Σπυροπούλου ήτο... αυτοκόλλητη με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο. Όπου πήγαινε το ζεύγος, από πίσω και η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια

Για Pillates; Για ψώνια; Για φαγητό; Στο σινεμά; Στο θέατρο; Έβλεπες Ελένη, Ματέο και από πίσω ή παραδίπλα, ενίοτε και σφήνα, την Κων/να χαμογελαστή με το παρεάκι της. Φέτος, δυστυχώς, δεν έχουμε δει το τρίο σε έξοδο.

Να φταίει που η Ελένη είναι έγκυος κι έχει περιορίσει τις πολλές πολλές εξόδους; Να ισχύουν οι φήμες που θέλουν στη φιλία των δύο γυναικών να έχει πέσει... ψύχρα; Ο, τι και να φταίει, μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε δει πουθενά. Αλλά η Σπυροπούλου δε... μασάει και βρήκε άλλο ερωτευμένο ζευγάρακι για να γίνει... κολαούζος.

Γιατί βλέπεις, εκεί στον Alpha δεν έχει μόνο την Ελένη φίλη. Είναι φιλενάδα και με την Κατερίνα Καινούργιου. Ή καλύτερα, η Καινούργιου είναι φιλενάδα της Σπυροπούλου. Και τα δύο κορίτσια ουκ ολίγες φορές έχουν βγει τη βολτουλα της. Πρόσφατα η Καινούργιου είχε βγει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το ερωτευμένο ζεύγος συνάντησε σε καφέ της Γλυφάδας λίγη ώρα μετά η Κων/να. Και καπου εκεί ήτο ο φακός του παπαράτσι, που απαθανάτισε το νέο – υποθέτουμε – παρεάκι της πόλης!