Το Star διαψεύδει τις φήμες για Τατιάνα Στεφανίδου

27.11.2014
Τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, οργιάζουν οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η φημολογία ότι η εκπομπή "ΜΙΑ" ολοκληρώνει τον κύκλο της στο τέλος του 2014 ενισχύθηκε και με το δημοσίευμα καθημερινης εφημερίδας ότι η παρουσιάστρια θα επανασυσταθεί στο τηλεοπτικό κοινό, στις αρχές του νέου έτους με νέο τίτλο και σε διαφορετική ώρα προβολής. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστήριζε ότι η νέα παραγωγή με επικεφαλής την Τατιάνα θα βασίζεται στην επικαιρότητα και στις συνεντεύξεις, που είναι και το μεγάλο ατού της Τατιάνας.

Και μέσα στο όργιο φημών και δημοσιευμάτων, έρχεται η Στεφανίδου και χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της τονίζοντας ότι πρόκειται για το καλύτερο team που είχε ποτέ.

Ωστόσο, το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Star με επίσημα ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα "κοπεί" η εκπομπή. «Το θέμα της διακοπής δεν ισχύει» ήταν η λακωνική απάντηση. Ωστόσο, εμείς θα θυμηθούμε ότι και πέρυσι με την Ελεονώρα Μελέτη διέψευδαν τα σενάρια "κοψίματος" και στο τέλος η εκπομπή σταμάτησε.