Ράκος η Γαρμπή στο Πρωινό: Μίλησε για το χαμό του κουνιάδου της

01.12.2014
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας (1/12) η Καίτη Γαρμπή, στην πρώτη εμφάνιση μετά τον ξαφνικό χαμό του Τόλη Σχοινά.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Διονύση «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους. Και για την απώλεια αυτή, αλλά και πώς αντιμετωπίζει την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού ο Διονύσης, μίλησε η Γαρμπή.

«Η πνευματικότητα μας, μας κράτησε να μη φύγουμε από το παράθυρo. Με προσευχή και υπομονή προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Τον θαύμασα στην απώλεια του αδερφού του το Διονύση, στάθηκε παλικάρι. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατός. Αντί να δίνουν σε εκείνον κουράγιο, έδινε εκείνος κουράγιο σε όλους με μια μεγάλη αγκαλιά”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια. Και συμπλήρωσε: «Ο αδελφός του Διονύση ήταν για τον Διονύση η αδελφή ψυχή του”.

Ο θάνατος του ήταν ξαφνικός και όπως παραδέχτηκε συγκινημένη η Καίτη, ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί! “Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε. Την Τετάρτη τον είχαμε και την Πέμπτη δεν τον είχαμε. Ξέρουμε ότι η ψυχή είναι αθάνατη και ότι δεν τελειώνουν όλα με το που μπήκε εκεί που μπήκε… Αυτό όμως δεν μετριάζει την έλλειψη και πιστεύω ότι θα περάσουμε ακόμη πιο δύσκολα. Ακόμη δεν πέρασαν ούτε 40 μέρες…”, είπε.

Στην ερώτηση, δε, του Γιώργου Λιάγκα για το αν υπήρξαν στιγμές που λύγισε ο Διονύσης, είπε: “ Μα τι λες τώρα και εκείνος και εγώ και το παιδί και οι γονείς του…”