Μακρίδης vs Μικρούτσικου: Εξαιτίας του αυτοκτόνησε άνθρωπος

01.12.2014
Κόλαση. Μόνο με αυτή τη λέξη μπορείς να περιγράψεις την αντίδραση του Μίλτου Μακρίδη όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για παλαιότερη δήλωση του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Γερμανού στη νέα της εκπομπή καλεί κόσμο που έχει χαθεί από την τηλεόραση και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας και στα πλαίσια της λογικής αυτής, θυμήθηκε τον Μακρίδη, που τα περασμένα χρόνια είχε γνωρίσει ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές.

Όταν, λοιπόν, η Γερμανού τού υπενθύμισε τη δήλωση που είχε κάνει ότι «για το 50% της σημερινής κατάστασης της τηλεόρασης ευθύνεται ο Μικρούτσικος και για το υπόλοιπο 50% όλοι οι άλλοι», εκείνος ξέσπασε. Γυάλισε το μάτι του, λέμε.

«Για πάρτη του έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος. Δεν θα σου πω τίποτε άλλο κι εκεί τελειώνει και το αστείο. Μην ξεχνιόμαστε επειδή περνάει ο χρόνος. Εγώ έχω στενοχωρηθεί από αυτά που έχει περάσει ο Αντρέας στη ζωή του. Άσχετα από το τι έκανε, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να περάσει αυτό που πέρασε. Όχι δεν θέλω αυτή την τηλεόραση» είπε σε έξαλλη κατάσταση για τον πάλαι ποτέ συνάδελφό του.