Μανωλίδου: Ούρλιαζε στον Λιάγκα για τον «παιδαρά Άδωνη»

01.12.2014
Χαμός έχει γίνει από το πρωί της Παρασκευής (29/11), με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τα όσα φέρεται να δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον Λιάγκα, που είναι συνεργάτης της Μανωλίδου στο ραδιόφωνο, η μαέστρος του έχει πει διάφορα για το σύζυγό της με κορυφαία την ατάκα ότι είναι... «ο καλύτερος εραστής της Ελλάδας»!

«Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο η Ευγενία λέει διάφορα για τον Άδωνη. Τον λέει παιδαρά, λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι! Έχει πει ότι έχει ένα… σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Η δήλωση του αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι ερωτικές επιδόσεις του συζύγου, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού. Μάλιστα, όσα φέρεται να δήλωσε η Μανωλίδου στον Λιάγκα «καπέλωσαν» σχεδόν και τον αξεπέραστο... «Μπουμπούκο», που είχε πει παλαιότερα!

Ωστόσο, ως φαίνεται η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Και μάλλον δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Μανωλίδου είπε κάτι τέτοιο για τον Γεωργιάδη είτε στα ερτζιανά είτε σε προσωπικές συζητήσεις με τον Λιάγκα. Και ως φαίνεται όλα τα παραπάνω είναι μία πλάκα του παρουσιαστή που πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Μάλιστα, η Μανωλίδου είναι τόσο έξαλλη μαζί του, που στη ραδιοφωνική τους εκπομπή έγινε το έλα να δεις, με τη μαέστρο να του τα «χώνει» ουρλιάζοντας. Εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει πως έκανε πλάκα, αλλά τίποτα.

Η Μανωλίδου επέμενε και τότε εκείνος της απάντησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να λήξει η συνεργασία μας», ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν ένα αστείο και δεν είχε πρόθεση να βλάψει προσωπικά ούτε την ίδια, ούτε την οικογένειά της. «Με τον μανδύα της πλάκας έχουν ειπωθεί τα χειρότερα» του ανταπάντησε η Μανωλίδου και συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένη και με τη φωνή της να σπάει: «Δεν έχεις παιδιά 17-18 ετών γι΄ αυτό μιλάς»

Και δίκιο έχει. Δεν είναι τα πάντα πλάκα.