Η απαίτηση της Ελένης στη φωτογράφηση!

01.12.2014
Την εντυπωσιακή πραγματικά φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό «Γυναίκα», σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (1/12) στην εκπομπή.

Και η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει την απαίτηση που είχε σχετικά με τη φωτογράφηση. Όπως είπε, ζήτησε από τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη να την τραβάει μόνο από το... στήθος και πάνω! Το λόγο που είχε τέτοια απαίτηση, εννοείται ότι δεν τον αποκάλυψε, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι... σπίρτο αναμμένο για να καταλάβεις, ότι ήταν η εγκυμοσύνη! Ακόμη και πρόσωπο, όμως, πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της Ελένης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έμεινε εκεί και με τους συνεργάτες της σχολίασε όσα είπε ή μάλλον δεν... είπε! «Δεν είχα διάθεση να πω τίποτε, όπως πάντα...» είπε αρχικά η Ελένη. Για να σχολιάσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Είπες όμως με έναν ωραίο διπλωματικό τρόπο. Είναι μια συνέντευξη που διαβάζεις, δεν χασμουριέσαι, αυτό έχει σημασία... Με το δικό σου διπλωματικό τρόπο είπες αυτά που ήθελες να πεις».

Και τότε η Μενεγάκη συνέχισε σχολιάζοντας όλο νόημα: «Θεωρώ ότι μπορεί να μην τα δίνω στο πιάτο, αλλά τα λέω όλα, απλά δεν τα λέω. Τα λέω, αλλά τα λέω... Για μένα ήμουν αποκαλυπτική».

Αφού ήσουν για εσένα Ελένη μας, εμάς μάς αρκεί!