Τι να φτουρήσει η στριπτιτζού εμπρός στα προσόντα της Μελέτη;

08.12.2014
Η Ελεονώρα Μελέτη διαφέρει από τις υπόλοιπες παρουσιάστριες, αφού δεν υπάρχει συνέντευξή της όπου να μη βγάλει έστω μία ατάκα που θα συζητηθεί. Η Ελεονώρα είναι χύμα και αυτό που σκέφτεται, θα το πει και ας παρεξηγηθεί από πολλούς.

Και αυτό συνέβη και με τη συνέντευξή που έδωσε στο Joy, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή Hashtag και το επεισόδιο, όπου έκανε πιάτσα στη Συγγρού.

«Στο pole dancing ένιωσα άθλια. Πέρασα πολύ πιο εύκολα στο γύρισμα της Συγγρού γιατί ήξερα ότι θα πάω μέχρι ενός σημείου, ότι δε θα φύγω με πελάτη. Όταν βγήκα στην πίστα του pole Dancing δεν υπήρχε επιστροφή, εκείνη τη στιγμή ήμουν προϊόν προς κατανάλωση από αγνώστους οι οποίοι είχαν έρθει συγκεκριμένα για να δουν γυναίκες να λικνίζονται πάνω σε ένα στύλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό που μάς έμεινε από τη συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, ήταν η αποκάλυψη της ότι στο παρελθόν έχει επισκεφτεί στριπτιτζάδικο με σύντροφό της και αργότερα στο σπίτι έγινε ο... χαμός!

«Ήμασταν έξω, είχαμε βαρεθεί εκεί που ήμασταν, σταματάει στη Συγγρού για να πάει να φάει ένα βρώμικο, του λέω "ρε συ μπαίνουμε;". Με κοιτάει... μου λέει "θα πιάσω;" του λέω "αν διαλέξω εγώ, μπορεί". Σε πληροφορώ ότι μπήκαμε και κοίταγε μόνο εμένα και μετά έγινε και ένας χαμός, περάσαμε τέλεια στο σπίτι».