Μελέτη: Το "κόψιμο" της από Λιάγκα & το άκυρο σε Θέμο!

02.01.2015
Πριν λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα που είχε σταθεί αφορμή για να μπουν οι σχέσεις τους για τα καλά στον "πάγο".

Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια, είχε δώσει μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο Πρωινό διάρκειας 35 λεπτών, αλλά η συνέντευξη αυτή δεν έπαιξε ΠΟΤΕ στην εκπομπή! Κάτι που την είχε ενοχλήσει πολύ.

«Δεν είχα πει κάτι τόσο σόκιν, αλλά δεν είμαι και αρχισυντάκτρια της εκπομπής για να ξέρω τι θεωρούν προκλητικό και τι όχι. Αλλά και έτσι να ήταν, θα μπορούσαν να κόψουν το συγκεκριμένο πεντάλεπτο και να προβάλουν τα υπόλοιπα 30» εξήγησε στο περιοδικό ΟΚ για την επίμαχη συνέντευξη.

Και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό στο άμεσο μέλλον να πει ναι σε πρόταση τους να πάει καλεσμένη στο Πρωινό, ενώ πριν λίγες μέρες με χαρά είχε πάει στους απέναντι, δηλαδή, στον Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν θα ήθελα να πάω κάπου που είμαι ανεπιθύμητη, μόνο και μόνο επειδή θα υπάρξει ίντριγκα από την τηλεοπτική μας συνάντηση" δήλωσε αρχικά. Και συνέχισε με νέα αποκάλυψη: "Έχω δεχτεί πρόταση για να πάω και στην εκπομπή του Θέμου που τον εκτιμώ. Αλλά όταν η εφημερίδα του με σταυρώνει κάθε εβδομάδα και ο Βαγγέλης Περρής καταφέρεται εναντίον μου λέγοντας ότι ρίχνω την τηλεθέαση, δεν θα ήθελα να πάω στο Όλα Μπιπ και να πέσουν τα νούμερα εξαιτίας μου. Δεν θα ήθελα να πάω κάπου όπου αισθάνομαι ότι δεν θα έχω χημεία με τον παρουσιαστή για να γίνει μια ωραία συζήτηση».